4 Krāsas Radošo Ziepju Trauks Pie Sienas Piestiprinātās Pašlīmējošās Bez Urbšanas Vannas Dušas Ziepju Turētājs Uzglabāšanas Paliktnis Vannas Istabas Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: atbalsta sienas, brazīlijas keratīna ārstēšana, turētājs ziepēm, kaste ziepes, trauku ziepes, ziepes sūcējs, keratīna tīra ārstēšana, olaplex, ziepes stāvēt, āķis plug.

    €1.34 €2.78
  • Vannas Istabas Piederumi: par dropshipping
  • ziepju turētājs: porte savon
  • ziepju trauks: Vannas istabas piederumi
  • Dušas Līdzeklis, Ziepju Turētājs: vannas istaba rīki
  • Materiāls: Plastmasas
  • Sienas Uzstādīts Automātiskais: Vannas Istabā Dušas Ziepju Turētājs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vannas Istaba Produkti: badkamer accessoires komplekti

4 Krāsas Radošo Ziepju Trauks Pie Sienas Piestiprinātās Pašlīmējošās Bez Urbšanas Vannas Dušas Ziepju Turētājs Uzglabāšanas Paliktnis Vannas Istabas Piederumi

Apraksts:

Pie Sienas Piestiprinātās Pašlīmējošās Ziepes, Sūklis Trauku Nē Urbšanas Uzglabāšanas Kaste Plaukts Plaukta Drenāžas Vannas Istaba Ziepju Trauki Materiāls: PP Veids: Ziepju Trauks Krāsa: Sarkana , Zila , Balta ,Dzeltena Izmērs: 11*7.8*9cm Daudzums: 1gab.

Specifikācijas:

Viegli uzstādīt un turēties cieši ar augstas kvalitātes līmlenti.Nodrošina ātru noteci, kā arī, lai nodrošinātu sausas un tīras ziepes, pēc tam, izmantojot ziepes.Noņemams drenāžas pannas, lai atbrīvotos ūdens.Gluda virsma nodrošina komfortablu lietošanu un ilgu kalpošanas laiku.Ziepju trauks tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta.

Paketē Iekļauts:

1Pc x Ziepju trauks

Kā lietot:

1. Tīras un sausas sienas virsmas. 2. Noplēst plēvi. 3. Stick iesūkšanas uz virsmas un ļauj to uzstādīt uz 12 stundām.

Atsauksmes:

1) Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies! 2) Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Maksājums:

1) Visiem maksājuma aizsargā Darījumu, un jūsu maksājumu pilnā apmērā, būtu jāiesniedz 3 dienu laikā. 2) Maksājums tiek atbrīvota tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.

Piegāde Vienība:

1) Mēs kuģis visiem mūsu objektus visā pasaulē, Ķīna post, gaisa pasts , EMS,vai DHL. 2) Piegāde ar China post air mail(svars ir mazāks par 2 KG), kas ir par brīvu, parasti tas aizņem 10-30 dienas ierodas.Piegāde ar EMS ,DHL (par lielu lai vai svars ir virs 2kg) būs jāmaksā piegādes maksa.Tas aizņem 5-7days ierasties.Tas var notikt ilgāk, jo kavēšanās atmuitošanu vai svētku dienās, vai laika problēma. 3) prece tiks izsūtīta pēc tam, kad mājas lapā ir pārbaudījusi maksājuma 24 stundas.Nodošanai datums ir 5-7 darba dienu laikā. 4) Mums būs nosūtīta jums izsekošanas numuru, kad mēs post savu posteni, Lūdzu, pārbaudiet to un uzturēt kontaktus ar vietējo biroju.

Sazinieties ar mums:

1) Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa TradeManager (dalībvalstis ID: ) vai atstājot ziņu. 2) Mēs patiesi ceram, ka jūs varat atrast to, ko jums šeit patīk un draudzēties ar jums.Paldies par jūsu atbalstu!Ir jauka diena!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti