2 In 1 Multitool Vadu Cemme Gofrētu Rīku Testēšanas Knaibles Attvaicētājs RJ12 RJ11 RJ45 Kabeli Crimper Kuteris Testeri Metālapstrādes Ganzo

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rīks xiaomi, ganzo g302 daļas, ganzo multitool, sieviešu rj45 crimper, plānas stieples vaska noņemšanas līdzeklis, rj11 savienotājs, ganzo plier, multitul, vara kabelis attvaicētājs, leatherman.

    €18.18 €27.97
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla
  • Modeļa Numurs: -
  • Roktura Stils: Taisni
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Plakans Deguns
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Materiāls: Oglekļa tērauda
  • Zīmola Nosaukums: Edieu
  • Plier Stils: Vācu
  • Pieteikums: Griešanas

Šis rīks ir tīkla savienojumiem rīks, kas apvieno gofrētu, lokšņu griešanas, sloksņošanas un mērīšanas.Tas ir ērtāk, ātrāk un efektīvāk izmantot.

Parastā gofrētu instrumentus, tikai ir funkcija gofrētu kristāla galvu un griešanas kabeli.Šī roktura daļa ir aprīkota ar nelielu mērinstrumentu (noņemama), lai pārbaudītu nepārtrauktību, atvērta ķēde, īssavienojums, un mis-vadu kabeli.Viens-laika pārbaudi un atkārtotu pārbaudi var iestatīt;

Instruments ir izgatavots no augstas cietības un precizitāti materiālus.Tik ilgi, kamēr to lieto pareizi, to kalpošanas laiks ir ļoti garš;

Roktura daļa rīks ir ergonomiski izstrādāti un izmanto speciālas mīkstas gumijas materiāla, kas ir neslīdoša un bez piepūles.

Šis produkts apvieno gofrētu knaibles un vadu testerim, viens, kurā jūs varat gofrētu/noņemšana/griešana vadiem un testēšanas nepārtrauktību/short circuit/open circuit/elektroinstalācijas kļūdas ērti.

2 in 1 dizains ar gofrētu knaibles un vadu testeris funkcijas.

Piemērots gan UTP un STP kabeļi.

Var cemme 6P un 8P savienotāji.

Testa kabelis nepārtrauktību/short circuit/open circuit/elektroinstalācijas kļūdas.

LED signāla norādes, no zemas līdz augstai; zems akumulatora uzlādes indikācija.

Ergonomisks dizains un pretrūsas pārklājumu, augstu izturību un ilgu kalpošanas laiku.

Vadu testeri ir noņemams, lai apmierinātu dažādas vajadzības.

Krāsa: Melna

Materiāls: Tērauds

Saderīgs Stieples: RJ11, RJ12, RJ45

Barošanas avots: DC 4.5 V(3 * LR-44 Baterijas, kas NAV Iekļautas)

Izmērs: 26*2*5cm

Iepakojums Saraksts:

1* Multi-funkciju gofrētu knaibles

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Piliens Kuģniecības Pakalpojumu: 1.Visi produkti no mūsu veikala atbalsta nometiet kuģniecības , mēs patiesi ceram uz sadarbību ar jums 2.Mēs varam Atbalstīt CSV/Excel Fails Dropshipping.- E-pasta Atbalsts. 3.Tur ir ne tikai akciju, lai izpildītu rīkojumus par dienu 4.Nevienu rēķinu vai receip vai reklāmas materiāli iekļauti.Par kuģniecības: 1.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5.Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Kā Pasūtīt: Lūdzu, izmantojiet "IEPIRKŠANĀS AUTO" veikt pasūtījumu par vairāk nekā vienu vienumu, Noklikšķiniet uz " Pievienot Auto ", kad visas vienības ir pievienots jūsu iepirkumu grozs,

noklikšķiniet uz " View Iepirkšanās Auto ",pēc tam" Pērk no šī pārdevēja ", beidzot to samaksāt.Atsauksmes: Lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznes, kā iedrošinājumu ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts,mēs piedāvājam labāko pakalpojumu, līdz esat apmierināts!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti