Tuya Smart Home WiFi Durvju Sensors Mājas Apsardzes Signalizācijas Atvērt Slēgtas Durvis Detektori Saderīgs Ar Alexa, Google Home Ātra Piegāde

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xr pinaple.

    €7.09 €14.18
  • Zīmola Nosaukums: centechia
  • Atbalsts: Dropshipping & Vairumtirdzniecības
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: Nav
  • Fani: Daudzi atlaides

Dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikalā!Sākot no šodienas, kļūsti ventilatoru mūsu veikalā, jūs saņemsiet papildus 5-10% atlaidi visiem produktiem veikalā, un jūs varat arī pārbaudīt jauno produktu push mūsu veikals laikā, nepalaidiet to garām! !

Apraksts:

Saderīgs ar Alexa & Google mājaslapa:

Tikai izmantot savu balsi, lai kontrolētu pievienotās ierīces, izmantojot Alexa vai Google Mājās.To var veikt arī auto vadības kopā ar citām smart ierīces, kas saderīga ar Gudru Dzīvi.Ērts, lai jūs varētu atrast jūsu durvis, logi, skapji, atvilktnes vai jebkur, kur vēlaties, kad tas ir atvērts vai aizvērts.

Izbaudiet Savu Viedās Dzīves:

Kad jūs atstāt mājās, tas būs push pazi ojumu, kad durvis / logs atveras vai aizveras, lai jūs varētu atklāt ielaušanās laikā.Turklāt, jūs varētu dalīties ar jūsu ģimenes locekļiem un dziesmu vēsturi sensoru darbību.

Viegli Uzstādīt:

Nekādas sarežģītas iekārtas nepieciešami instrumenti.Sensoru var uzstādīt ar abpusējo līmlenti vai skrūves (ieskaitot), veicot tikai dažas darbības, un lejupielādēt lietotnes "tuya" vai "Gudrs Dzīvē" no GooglePlay vai App Store, lai pārbaudītu statusu jūsu durvīm / loga.

Specifikācijas:

Ieejas spriegums:DC3V LR03

Quiescent Strāva:≤10uA

Trauksmes Strāva:≤160mA

Mazjaudas zemsprieguma:≤2.7 V

WiFi:802.11 b/g/n

Magnētiskā kontrole distances:≥15 mm

Darba temperatūra:-10-50℃

Darba mitrums:max 95%RH

Paketē Iekļauts:

1*Sensors

1*Lietošanas

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti