Bremžu automātiskās Riteņbraukšana Tālvadības A8 Ceļu Velosipēda Aizmugurējās Gaismas MTB Bezvadu Zvans USB Astes Gaismas pretaizdzīšanas Signalizācijas Bloķēšanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: astes gaismas velosipēdu mini, crankset airētājs pats par sevi, astes gaismas byd, rādija, crf250x, paneļa nissan sentra, gaismas bycicle riteņiem, aero bārs, audi q7 tālrunis mount, a5 grils.

    €18.48 €26.41
  • 2. stils: velosipēds astes gaismas
  • Modeļa Numurs: velosipēds astes gaismas
  • Stils 4: Ultra spilgti taillight
  • Stils 3: Velosipēdu Aksesuāri
  • Sertifikācija: CE
  • 1. stils: Brīdinājums elektriskās ragu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: MUQZI
  • Strāvas Padeve: Akumulators
  • Montāžas Izvietojumu: Stūres
  • Veids: Smart Velosipēdu Gaismas

Motīvs:

*1. Ar savu tālvadības pulti, bezvadu signāla pārraidi un uztveršanu, signāls ir stabils un spēcīgs, un to var izmantot caur sienām.

*2. Ar vienu pogu defense, precīzu un stabilu tālvadības pulti no 0-50 skaitītāji, augstas jutības, 105-108 db signāla skaļumu.

*3. Nospiežot taustiņu bloķēšanas poga, tas ieies aizsardzības valsts.Kad zaglis pieskaras un vibrāciju velosipēdu, to nosūtīs 108 db skaņas signālu, lai skandāla off zaglis.

*4. IIntelligent gaismas sajūtu, velosipēdu gaismas automātiski nozīmēs, ka apkārtējā gaisma, gaisma ir spilgta un gaisma ir tumša, un velosipēds gaisma ir ieslēgta, ja tas ir tumšs, kas var saglabāt jaudas akumulatora ekspluatācijas laiku.

*5. 800mAH litija baterijas, USB uzlāde, micro saskarni, kas piemērotas dažādiem uzlādes metodēm, un akumulatoru dzīves ir garantēta.

*6. Kad velosipēdu bremzes un palēnina, ka aizmugurējos lukturus, būs gudri jāuzrauga.Maksimālo spilgtumu aizmugurējos lukturus, vienmēr būs par 3 sekundes, lai novērstu astes sadursmē un nodrošinātu braukšanas drošību.

*7. Ir divi uzstādīšanas risinājumi sēdekļa pastu, un seglu rokasgrāmata dzelzceļu.

Specifikācija:

Materiāls: ABS+PC

Krāsa: melna (kā parādīts attēlā)

Izmērs: Lampa 50*43*42mm.Tālvadības pults 58*38*15 mm

Svars: aptuveni 66g taillight

Lampa pērles: COB

Ūdensnecaurlaidīgs novērtējums: IP65

Signalizāciju, db: 105-108db

Uzņēmēja akumulators: 800mAh uzlādējams litija akumulators

Tālvadības pults baterija: 12V27A sārma baterija

Elektriskā gredzens: klasisks elektriskā zvana signālus, atdarina skaņas signālu, svaigs un ar augstu iekļūšanas., zvana signālus.

Piezīme: Touch brīdinājuma pirmo reizi 3 sekundes, un 2-12 sekundes pēc tam, kad brīdinājuma, pieskarieties tam atkal, tas būs signāls par 30 sekundēm;

Man nav modinātāja pie jūsu ausīm, lai izvairītos no dzirdes bojājumus, nospiežot pogu, vai signāls; bērniem ir stingri aizliegts spēlēt!

Iepakojuma Saturs:

Astes gaismas * 1

Tālvadības pults * 1

Tālvadības pults bāzes * 1

Sēdekļa stiprinājuma * 1

Sēdeklis post stiprinājuma * 1

Band * 2

Manual (manuāli) * 1

USB uzlādes kabelis * 1

Komplekts, montāžas līdzekļi; * 1

Blīvi * 1

Piezīme:

1. Visas bildes ir profesionāli krāsu-kodēts, bet starpības dēļ apkārtējā apgaismojuma un displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprotiet, ka.

2. Dati tiek manuāli mēra, tur var būt dažas novirzes, bet tas neietekmē to lietošanas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti