Metāla Alumīnija Mouse Pad Paklājiņš Gluda Burvju Ultra Plānas Dubultā Sānu Peli Mat Ūdensizturīgs Datora Peles Paliktņa Augstas Kvalitātes 2021

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: silīcija burvju vāze, gudrs peles paliktņa, paklāju, virtuves, aigo rgb, peles paklājiņš, magic pad pildspalvu, folijas mat, pele touch, alumīnija peles paliktņa, peles paliktņa xl magic.

    €4.83 €8.33
  • Materiāls: Silīcija
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Ouhaobin
  • Produkti Statusu: SASTĀVS
  • Iepakojums: No
  • Modeļa Numurs: 20210409153219

Alumīnija Peles Paliktņa Spēcīga Jutība Uz Peli, Neslīdoša Pamatne, Kas Izturīgs Pret Netīrumiem Viegli Notīrīt Peles Paliktņa Ar Mikro Smilšu Strūklu Alumīnija Virsmu Ātrai Un Precīzai Kontrolei

Funkcijas:

100% Pavisam jaunu un Augstas kvalitātes

Double-sided dizains:aviācijas kvalitātes alumīnija sakausējuma virsma sniedz jums forša sajūta, vasarā.Aizmugures pusē ir izgatavots no sveķu materiāls.To var lietot uz abām pusēm ziemā, gan vasarā.Tā arī nosūta četrus gabalus noņemama neslīdoša silikona.To var atdalīt un slīdēja uz grunts virsmu, lai aizsargātu peles paliktņa.Peli var pārvietot, ātri un precīzi uz abām virsmām.

Ūdensizturīgs un Viegli Tīrīt:Alumīnija puse ir pilnībā ūdens izturīgs un pamatni, var mazgāt ar ūdeni, tieši, noslaukiet virsmu sausu ar auduma gabalu vai papīra.

Izturīgs un Ērti veikt:Tas ir pietiekami izturīgs, lai izturētu ilgu stundu spēļu, strādā, mācās, pārlūkošana un vairāk, liels ceļa , nav jāuztraucas par to traumēti.

Plašs Pielietojums:Alumīnija, Metāla, PU Peles Paliktņa, kas der arī ar visu veidu peli,piemēram, lāzera, optisko un mehānisko pelēm.Varat novietot kursoru uz gultas, auto, galds, dīvāns vai citās vietās, cieta konstrukcija tas pad ļaus jums netraucēti pārvietot jūsu peli.

Specifikācija:

Materiāls:Alumīnija

Forma:Taisnstūra

Produkta Izmērs:300x240 x2mm(11.8 x9.45x0.08in)

Produkta svars:305g

Paketi, ieskaitot:

1 x Alumīnija Peles Paliktņa

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti