1gb 0.5 mm-2mm biezums Super Spēcīgu Dubultā sānu Līmi putu Lentu Montāžas Stiprinājuma Sticky Pad

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 3m dubultā novietotās lentes 0 2mm, double faced lentes 2mm, divpusējo līmlenti, līmi, 2mm, dubultā novietotās lentes 2mm planšetdatoru, dubultā novietotās lentes līme 2mm, double sided putu lente, 2mm, spēcīga dubultā novietotās lentes 4mm, apaļā dubultā novietotās lentes 3mm, spēcīga dubultā novietotās lentes 2mm, plānas dubultā sānu lentes 2mm.

    €0.77 €1.21
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: gs213167
  • Veids: Lentes
  • Lentes Tipa: Elektrisko Lentu
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Sertifikācija: Nav

Produkta Apraksts:

PE putu double-sided adhesive ir double-sided adhesive izgatavots no akrila līmi uz abām pusēm no PE putu pamatni.Galvenās krāsas ir balts un melns, parasti izmanto, biezums 1 mm, 2 mm biezu, separācijas papīrs (balts, dzeltens) un separācijas filmu (sarkans, zaļš).

Lietošana:

Tā ir piemērota, lai ielīmētu un noteikt, foto rāmis apdares lentes, mēbeles, apdares lentes, automobiļu apdares lentes, viļņu dēlis, riteņu arku, deflektoru, bremžu lukturi, automobiļu logo, motociklu zīme, elektriskās plāksnītē, vilna, sloksnes, lentes un tā tālāk.Tā ir šādas īpašības: spēcīgs saķeri, labu saglabāšanu, UV aizsardzība, siltuma pretestību, ūdens izturība, šķīdība un plastiskums pretestību.Temperatūras izturība: 80~120 C. pielietojuma 1, elektronikas tirgū: mobilie telefoni, datori, digitālās kameras, mehāniskās paneļi, plēves, slēdži, utt. 2, automobiļu tirgū: ārējie apdares lentes, auto daļas, automašīnu logo, automobiļu smaržas un tā tālāk; 3, mājas tirgus: āķis, mēbeles, rotaļlietas, amatniecības izstrādājumi, utt.

Luuh Lemmos2021-07-19
"Goods consistent with the description Seller. Recommend shopping"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti