Portatīvo PU Ādas Tastatūru uz Lietu Bezvadu Bluetooth Tastatūras iPhone, Android Mobilo Telefonu Melns

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: manējais pc, tastatūra izmērs, tastatūras ādas bluetooth salokāms, 60 tastatūras gadījumā aluminio, iphone tastatūru cabel, tastatūra skārienpaliktnis, klēpjdators tastatūra locīšanas bluetooth, minaudiere gadījumā, ventilators saldētava, 60 tastatūras alumīnija gadījumā.

    €9.08 €13.96
  • Operācija Stils: Kapacitīvais
  • Veids: 2.4 Ghz Wireless
  • Tastatūra Standarta: Mini Tastatūru
  • Zīmola Nosaukums: ziyoulang
  • Sertifikācija: Nav
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikums: Rakstāmgalda, klēpjdators
  • Valodas: angļu, kā aprakstīts

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Nekustamā klēpjdatoru stilu, taustiņi, ar to var pagarināt statīvu ērtai apskatei.Daudzfunkciju dizains: Micro-USB tastatūru, tālrunis gadījumā, un leņķis.

Vispārējais Micro-USB Klaviatūru un Ādas somiņa Somiņā Vāks mobilo telefonu.Maza svara, kompakts, viegli pārvadāt un rokturi.PU ādas materiāla, netīrumiem / izciļņiem / izturīgs pret skrāpējumiem.

Atbilstu katras ostas un pogas stāvokli, precīzi.

Unikālo folio dizains novērš skrāpējumus, vienlaikus ļaujot viegli piekļūt visām ostām.

Iebūvēts statīvs droši tur planšetdatora ideāls leņķis rakstīt vai skatīties filmas.Ideāls un ērts biznesa darba.

Mobilais tālrunis stp no 4.5 collu līdz 6,8 cm (vai tālruņa platums 6-9.5 CM), ir savietojama ar visām Android vai Apple sistēmu ar Bluetooth telefoniem.

Lietošanas instrukcijas:

1. solis: Ieslēdziet ieslēgšanas/IZSLĒGŠANAS poga

2. solis: Nospiediet CONNECT pogu, bieži vien šajā laikā rādītājs Bluetooth logotips būs flash

3. solis: Pēc šī laika, ieslēgt Bluetooth ieslēdziet tālruni, Bluetooth ierīču meklēšanu, noklusējuma tastatūras nosaukums maksts ir Bluetooth 3.0 Tastatūras

Solis 4: Noklikšķiniet uz Bluetooth 3.0 Klaviatūru par planšetdatoru vai mobilo telefonu, būs paroli, pamudinot četri arābu cipariem, ievadiet to uz tastatūras, piemēram, ātru 1234 uz planšetdatora, nospiediet uz tastatūras, nospiediet taustiņu Enter, lai izveidotu savienojumu

Specifikācija:

Krāsa: Melna

Materiāls: āda

Atbilst Bluetooth 3.0+HS standartiem; tostarp BQB, FCC, CE, izmantot attālums var sasniegt vairāk kā 10M.

Modulācijas metode: 2.4 GHZ

Darba spriegums: 3.0-5V

Darba strāva: mazāk nekā 4.0 MA

Gaidīšanas pašreizējo 20UA

Gulēt strāva: mazāk nekā 2µA

Uzlādes strāva ≥100mA.

Gaidīšanas laiks 100 dienas

Taustiņu spēkā: 80±10g

Galvenais dzīvē var sasniegt 5 miljonus reižu.

Darbības temperatūra: -10-+55℃

Mitrums: 20%-50%

Iepakojuma Saturs:

1 * Tastatūras

1 * Ādas somiņa

1 * USB lādētāja

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Vilana.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Vilana.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti