Mini Maskēšanas Lentu Kuteris Portatīvo Izmēra Krāsu Izsmidzinātājs Par 25mm Papīra Washi Lentes, Pašlīmējošas Uzlīmes Vēstnesis Rīki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vēstnesis un grāmatiņa, ziedu lentes, vēstnesis uzlīme, kuteris lentes, elektrisko lentes, kuteri, šķidrās līmes dozatoru, kokuyo, papīra līmlentes griezējs, lentes dekoru, adatu līmes dozatoru.

    €0.90 €1.19
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Der regulāri lentes un washi lentes (nav iekļauta Lente) Ideāls birojs/skolas/mājas darbību, scrapbooking, mākslas projektus, utt.Daudzfunkcionālas , saglabā kuģiem, lentes vai maskēšanas lentu, memo roll organizēts Nav viegli sagriezt pirkstus, drošs bērniem, kuriem patīk māksla un amatniecība Tas ir drošs un nav savdabīga smarža Iezīme: Iedvesmas avots: Maskēšanas lentu kuteris.Ķermeņa Krāsas: 4 dažādas krāsas.Izmērs: par maxium 25mm papīra lentes.Amats: Apdare / Albums foto Scrapbooking rīki.Materiāls: PP+ABS Izmērs: Apm. 48*20*20mm Paketes saraksts:1*Mini Maskēšanas Lentu Kuteris Piezīme: 1.Lūdzu atļaut 0.1-0.3 cm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 2.Lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc I nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti