699-2RS Nerūsējošā Gultnis 9*20*6 mm, 1GAB. ABEC-3 NOVATEC Velosipēdu Hub Priekšējā Aizmugurējās Rumbas un Riteņu 9 20 6 Keramikas Lodīšu Gultņiem 699RS

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rievotas trīsi gultņi, mazā novatec rumbas, apaļa keramikas gultņi, abce 9 gultņiem, 20 velosipēds, vīrieši klp bioloģiskās bīstamības brīdinājuma, universālā flanged gultnis, velosipēdu gultņu bumbiņas 4, 32 caurumu aizmugurējās rumbas, velosipēdu rāmja aizsargs.

    €8.30 €8.83
  • Sertifikācija: ROHS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Gultņu Tērauda
  • Modeļa Numurs: 699 2RS 9X20X6 MM
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Rumbas Gultņu Ceļvedis

Centrs ir galvenā daļa no jūsu velosipēdu riteņi (priekšējie un aizmugurējie), kas savieno riteņa malu ar spieķi, un ar kura ass ir aprīkoti, kas ļauj rats brīvi griežas uz abiem gultņiem.

Kā velosipēdi ir priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem, tāpēc arī ir tie priekšpusē un aizmugurē konkrētiem mezgliem.Priekšējā rumba ir vienkārši veidota tā, lai ritenis griežas, bet aizmugurē hub ir mazliet vairāk sarežģīta, kā tas ir arī daļa no velosipēdu pārvades – kasetes vai zobs, kas liek aizmugurējā riteņa ir piestiprināta aizmugurējās rumbas, kas visvairāk velosipēdu ir arī iezīmes, mehānisms, kas ļauj jums, lai krastā vai brīvrumbas (izņēmumi ir noteiktu zvejas rīku vai "fixie' velosipēdi un dziesmu velosipēdi).

Jūsu riteņi spin vairāk nekā jebkuru citu daļu jūsu velosipēdu.Tātad, ņemot labāko gultņi šis pieteikums ir svarīgi, lai ražo labākos rezultātus.

DETAĻAS

Vienība: SC699-2RS

Slēgšana: 2RS Noslēgtā

Struktūra: Keramikas Lodīšu Gultņiem

Izmēri: 9 x 20 x 6 mm

ID (iekšējais diametrs): 9 mm

OD (ārējais diametrs): 20 mm

Platums: 6 mm

Daudzums: 1 Lote = 1 GAB.

Īpašas Konstrukcijas

Turklāt plāksteris, ja jūsu riepas atbilst ceļu, kas ir nākamais rotējošās detaļas, kas var vai nu lēni jums leju, vai jums roll ātrāk?

Jums būtu pareizi, ja jūs teicāt, mezgliem, bet, kas sastāvdaļa būtu precīzāk aprakstīta kā gultņiem iekšā.

Un, ja jūs esat nodot šo Rumbu Gultņi ABEC-3 gultņiem iekšā, jūs esat tikko modernizētas savu centru, lai citā līmenī.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Kāpēc gultņiem, ko saņemu, ir kratot?

Grāmatojumu gultnis, kas saistīti ar spēlēt.Noklusējuma ir standarta C0 likvidēšana, kas ir parasti 3-18um.Attiecīgais princips ir parādīts attēlā zemāk.Ja jums nav nepieciešams, lai krata, lūdzu, izvēlieties C2 mazo likvidēšana, balstu, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties.

2. Kāds ir precizitāte, ABEC-1?

ABEC ir Amerikas ANSI standartam.Atbilstošo vācu DIN standarta un starptautisko standartu ISO ir šādi:

3. Vai jums sniedz loģistikas sekošanas informāciju?

Jā, visi mūsu produkti nodrošina pilnu loģistikas izsekošanu.Un produkti, ko jūs iegādājaties, ir visu jauno.Mēs jums iegādāties transporta apdrošināšana jums.Ja prece ir bojāta vai pazaudēta transportēšanas laikā, jūs varat saņemt samaksāto.

Nalmosova2021-04-22
"It came fast well packed and they look good, the e tested and they go fine the bike has a good roll I like how they go, the mount on a Chinese wheel with the most economical bushings that didn't shoot me as they were rolling and now with these bearings are improved a lot of wheels like a amalultra campagnolo"
Davidvilla7elguaje2021-06-11
"Shipped and received fast, well packaged. Good presentation, I hope they are very good, they seem to be. For Novatec AS61CB front hub."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti