(Nosūtītas 10 Dienu laikā )2951Pcs KM-72838 Viduslaiku Krodziņā, Saderīgs ar Viduslaiku Kalēja 21325(projektējis Versteinert)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: preci lego city, lego km, lego creator būvniecība, kolizejs lego, tehnika, bloķēt tehnika, led lego city, ķieģeļu km, bloks, sembo grāmata.

    €195.01 €354.56
  • Plastmasas Bloku Forma: Neregulāras Formas
  • Dzimums: Unisex
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 3243140
  • Bloka Izmērs: Mazas celtniecības bloku(Saderīgs ar Lego)
  • Veids: Saderīgs ar lego city
  • Plastmasas Tips: ABS
  • Ieteikt Vecums: 18+, 12+y, 7-12y
  • Brīdinājums: Nav
  • Materiāls: Plastmasas

(Nosūtītas 10 Dienu laikā )2951Pcs KM-72838 Viduslaiku Krodziņā, Saderīgs ar Viduslaiku Kalēja 21325(projektējis Versteinert)

Funkcijas:

.Izstrādāta un licencēta Versteinert.

.Šīs km viduslaiku krodziņā, ar inn tika izveidota, lai jāuzrāda kopā ar 21325 Viduslaiku Kalēja.Tas ir aptuveni 28cm augsts, un tāpēc lieliski ar kalējs.

.To km piedāvā krodziņš ar virtuvi, atklātu gatavošanas zonas un slēgto kamīnu pirmajā stāvā, divas guļamistabas, viena no tām ar kamīnu un "tualeti", pirmajā stāvā un salmu gultā, daži uzglabāto priekšmetu un clothesline otrajā stāvā.Jo ne katra stūra bēniņos ir bieži apmeklēta, diezgan liels zirneklis ir pārvietots, un tagad sargāju mazo dārgumu atpakaļ stūrī.

.Viduslaiku Krodziņā, km ir veidota kā moduļu ēka.Augšējos stāvos ir viegli noņemt un tur ir divi noņemamie jumta daļas, lai iegūtu pilnu piekļuvi bēniņiem.

.Lai nodrošinātu Viduslaiku Krodziņā km spēles kopējo stilu 21325 Viduslaiku Kalēja, Versteinert bija aizņemties kādu no paņēmieniem, un optikas elementi, kas tika izmantoti 21325 kopumu, jo īpaši jumta.Kopumā Viduslaiku Krodziņā km tomēr ir pilnīgi neatkarīga uzbūve.

.Instrukcijas un daļu saraksts neietver skaitļi parādīts pirmajā attēlā.

.Nāc ar elektronisko mācību.Elektroniskajā rokasgrāmatā tiek nosūtīts pircējam īpašā veidā.Tas aizņem aptuveni 30 stundas, lai to izdarīt.Instrukcijas satur ļoti maz būvniecības metodēm, ka viens, iespējams, varētu nosaukt par "nelikumīgu".Tie ļauj vairāk inovatīvas detaļas.No šīs radīt pārmērīgu spriedzi daļas.

.Kopumā, šī ēka ir absolūti stabila, un kā spēlei, kā salīdzināmi Lego ēkas.Tur var būt tikai dažas detaļas, kas varētu būt nedaudz mazāk stabils nekā tās būtu iekļauta oriģinālā dāņu zīmola veidošana.

.Visas daļas ir no augstas kvalitātes, lai pārliecinātos, ka vispārējā uzbūve ir stingra.

.Saderīgs ar citu slavenu celtniecības bloki

.Piemērots vairāk par 10 gadiem

.Lieliska dāvana draugam, vai bērna dzimšanas dienu, Ziemassvētki, ģimenes atkalapvienošanās, Ielūgumu Diena, Halloween, Lieldienas, Pateicības, Ziemassvētki, u.c.

Specifikācijas:

.Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

.Materiāls: ABS

.Produkta Svars: 600g

.Iepakojuma Izmēri: 45 x 30 x 12cm

.Iepakojuma Svars: 750g

.Iepakojumā: Grafiskā Kartona

Iepakojuma Saturs:

.1 x DIY Ēku Komplekts

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti