Velosipēdu Apkopes Darbarīki, Krāsas Stieple, 14G Runāja Klp Regulators Noņemot Runāja Remonta Rīku Runāja Taustiņu Kalnu Velosipēds Daļas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: extractor key, velo remonta komplekts, velosipēds multi instruments, ķēdes kniežu instruments, velosipēds multitool, keycap airētājs pats par sevi, tastatūras keycap, keycap komplekts, velosipēdu multi instruments, velosipēdu ķēdes rīks.

    €1.37 €1.85
  • Veids: Daudzfunkciju Instrumenti
  • Zīmola Nosaukums: cikla zonā

Iezīmes: Materiāls:Oglekļa tērauds (niķelēta) Svars:Aptuveni 17 g Piemērojami:14 G runāja klp Apraksts: 1.Tas ir piemērots 14 G runāja klp, tā var pielipt vienmērīgi un nebūs slīdēšanas, ja izmanto 2.Virsma ir niķelēta, nav viegli izšūt. 3.Rokturi ir rubbery un ir zināma izliekumu.Tas ir anti-skid un griežas ar spieķi.To ir viegli darboties. 4.Piemērots pievelkot spieķus, un labojot to, loka traucējumus. 5.Šo runāja atslēga ir neliels izmērs un vieglais svars.Pakete ietver: 1*Velosipēdu Runāja Taustiņš Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana. 2.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti