Tīra 99% Sudraba Iekšpusē Neilona Austiņu Kabeli FOKUSA GARU ONE S Classic Jabra Elite 85 .h MAONO AU-MH601 LN007463

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bluetooth austiņas jabra, fokusa skaidrs, occ vadu, maono ās a04, fokusa austiņas, maono austiņas, jabra, pu āda liels, binokļi, denon.

    €35.46
  • Dzimums: Vīrietis-Vīrietis
  • Aizsargs: Nav Aizsargātas
  • Savienotājs B: Speakon
  • Modeļa Numurs: austiņu kabelis
  • Iezīme: Nav
  • Veids: Speakon
  • Zīmola Nosaukums: EachDIY
  • Savienotājs A: Speakon
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: Nav
  • Iepakojums: No

Sānu Mūzikas Atskaņotājs, ko mēs varam piedāvāt

3.5 mm 3 polu (Stereo) Kontaktdakšu,

3,5 mm 4 Polu līdzsvarotu kontaktdakšu,

2,5 mm, 4 Polu līdzsvarotu kontaktdakšu,

4.4 mm Vīriešu līdzsvarotu kontaktdakšu,

XLR 4 Polu Vīriešu spraudni,

XLR 4 Polu Sieviešu kontaktdakšu,

Dual XLR 3 Polu Vīriešu spraudni,

Dual XLR 3 Polu Sieviešu kontaktdakšu,

6,5 mm Male Plug,

4 1 Kontaktdakšu,

Iphone kontaktdakšu,

C tipa spraudni, lai jūs varētu izvēlēties.

Blakus Austiņu vai Austiņu Pin ir tāda pati kā izskats redzams mūsu fotogrāfijas.Austiņu vai austiņu pin nav pieejama izvēle un pielāgošana.

Tas ir Hi-Res Tīra 99% Sudraba Stiepli Iekšpusē + Sudraba Pārklājumu OCC Pasargājot Vadu 18*0.08 mm OD 1.7 mm Ar Neilona ārējā Vāka Kabeli.Šis kabelis ir ļoti mīksts,Labāku skaņu, nekā parasto kabeli,Šis kabelis nodrošināt "apņēmīgākas un detalizētu atvērtu skaņu" ar "saliedētāku un kontrolē" pārejas un "stingrāka un vairāk kontrolē" bass.Skaņa ir bioloģiskas un dabīgas lieluma un darbības jomas.

Viegla svara dizains.Mūsu austiņas kabeļi ir paredzēti, lai saglabātu signālu tik tīra, cik vien iespējams, ar pilnīgi vienotas atbildes.un skaņa ir tik laba, kā tas notiek, lai iegūtu, jo tas atstāj amp vai atskaņotāju .Kabelis ir darbs, ir, lai saņemtu signālu uz austiņām, bez pievienojot vai noņemot kaut ko no skaņas dati.

Padomi: 3.5 mm 4 polu Līdzsvarotu Spraudni (Bal) kabeļu darbu par Hifiman Sērijas Atskaņotājs ( R2R2000 utt.) , Qulcos qa361 Atskaņotāju COWON PLENUE S Atskaņotājs , F. AUDIO FA2 XS03 un citiem spēlētājiem, kas ir saistīti ar ostām.MobilePhone Iphone vai parasts spēlētājs var nedarboties (Vienā pusē būs, nav skaņas, ja jūs izmantot 3,5 mm līdzsvarotu kabeli uz tiem).

Ja jums nav Hifi professional music player, Lūdzu, izvēlieties 3.5 mm 3 polu spraudnis kabeli.

Lūdzu, Ņemiet vērā: attēls, kas ir tikai atsauce,Dažas detaļas var atšķirties no fotogrāfijas,Lūdzu veikt objekta, kā standarta.Mums ir tiesības galīgā interpretācija.

Mūsu austiņu kabelis ir galvenokārt izmanto par modeļu austiņas, kas norādīta mūsu nosaukumu vai aprakstu.Citām austiņām, nevar izmantot 100% garantēta.Ja jūs neesat pārliecināti, vai mūsu austiņu kabeli var izmantot par jūsu austiņas, lūdzu, sūtīt ziņu, sazinieties ar mums, lai saņemtu apstiprinājumu, citādi pircējs sedz sekas.Mums ir tiesības pieņemt galīgo skaidrojumu.Ja jūs pirkt mūsu produktu, tas nozīmē, ka jūs apzināties un piekrītat šiem noteikumiem.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti