3 Collu DC Brushless Motors 90mm Ārējā Rotora Elektriskā Skeitborda 24V36V70mm Tālvadības Brushless Hub Mehānisko

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rotoru, makita statora, bremžu rotoru, big drone motor, ac motors rotora, velosipēdu rotora, grip tape longboard, motora statora, Suka Mehānisko, mehānisko skate.

    €10.83 €11.65
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Sertifikācija: CE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

modname=ckeditor

Type1: Viens 3-collu brushless hub mehānisko

Type2: no tālvadības pults + kontrolieris (neoriģinālās) [restart jāveic arī tad, ja novirzes starta]

Type3: vienu Tālvadības

Type4: Vienu disku valdes [restart jāveic arī tad, ja novirzes starta]

Type5: 24-36V150W1800 savukārt, orange 3 collu brushless

Type6: 70mm3 collu dual drive brushless motors + aizmugurējā ass

Type7: Viens 3-collu apelsīnu brushless hub mehānisko

Type8: 3 collas, melnā brushless hub motora vārpsta jauda modeli [120W24V]

Type9: 250W20-48V brushless vadītāja

Type10: 18-48V5A dual-mode brushless vadītāja

Type11: Viena 3.5 collu 90mm 250W brushless motors

Akciju jaunu 70mm diametrs skeitborda riteņa rumbas motors, oriģinālās iekārtas ir dual-piedziņa četru riteņu elektriskie skeitborda, ātruma diapazons ir 3-30 kilometriem stundā, 7S ar litija akumulatoru strāvas padeve, dual-disku kontrolieris var savienot divus motorus, dual-vadīt struktūru, maksimālais ātrums 24km/h, divguļamā diska struktūra nominālā jauda 200W, divguļamā diska struktūra maksimālā slodze 100kg.Kā par to, kā to izmantot, mums nav saprast.Jūs varat tikai uzņemt attēlus, ja pircējs ir draugi zina tehnoloģiju sevi.Mēs nevaram sniegt tehnisko atbalstu.

Šīs partijas motors ir pavisam jauns un oriģināls, viena ir 36PCS, bet ārējā kaste nav labi, un paketē tiks mainīts, kad sūtījums tiks piegādāts.Un metāla daļas no motora, var būt nelielas oksidācijas zīmes par izskatu, jo, sazinieties ar kartona.Tas ir tikai izskats attiecības neietekmē kvalitāti izmantot visu, lūdzu, esiet uzmanīgi ar draugiem, kas ir stingri izskatu prasībām.

Mēs nevaram atrast specifisku informāciju par šo motoru, pagaidām.Tagad mēs aizņemties informāciju par līdzīga veida motori Internetā atsauces pircēju un draugiem:

Diametrs: 70mm

Spriegums: 24-36v

Jauda: 100-150W

Ātrums: 1316-1974 APGR. / min.

Slodze: 50kg

Ātrums: 24v, slodze 50kg/20km/h

kv vērtība: 55

Skaits polu pāriem: 10 pāri

Svars: 574g

Pozitīvo un negatīvo: atbalsta

Nominālais spriegums motors 24V, un KV ir aptuveni 55. Izmērītā 12-36V brushless disku diskdziņi ātrumu par 658-1974 apgriezieniem.Griezes ārējais rotora motors ir labs.Nominālā transportlīdzekļu, kas ir par 100W.Statora diametrs 42.8 mm un kaudze biezums 30mm, ir līdzvērtīga 5065. Momentānā jauda nedrīkst būt pārāk mazs, lai to līmeni aeromodelling motoru, un zemu apgriezienu motors ar zemu KV ir vairāk enerģijas taupīšana.

Jauns 70mm diametrs skeitborda riteņa rumbas motors, sākotnēji aprīkoti ar dual-piedziņas motors elektriskā skeitborda, 7S ar litija akumulatoru strāvas padeve, dual-disku struktūru 24km/h, dual-disku struktūru vienu motora nominālā jauda 100W, atsevišķiem mehānisko transportlīdzekļu fiksētu dzelzs skava vārpstas šeit daļēji skar kartona Daži ir nedaudz sarūsējis un neietekmē izmantojiet funkciju.

Motora nominālais spriegums ir 24V, un, mērot 18-36V brushless disku diskdziņi ātrumu par 780-2000 apgr. / min.Griezes ārējais rotora motors ir labs, motors reitings ir par 150W, un riteņa rumbas motoru svars 630g.

Brushless tālvadības Brushless vadīt valdes, komplektā ietilpst tālvadības pults rokturi + vadīt valdes, tas ir galvenokārt izmanto, lai motorolleri, tālvadības pults, var būt saistīts ar vairākiem disku plates, tas ir, vienā diskā, dual drive, 4 disku, utt. .Metode, kas savieno ir pirmā kārta tālvadības pults rokturi, lai Bremžu stāvokli, un pēc tam ieslēdziet strāvas slēdzi tālvadības rokturi.Indikators sāk mirgot pārmaiņus sarkanā un zaļā krāsā, bet joprojām nevar atlaist tālvadības pults, pēc tam ieslēdziet ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzi, no vadītāja kuģa, un pēc tam sāktu, kas savieno.Kad tālvadības rīkoties indikators ir izslēgts, kas savieno ir veiksmīga.Vienu tālvadības pulti kontrolē vairākus disku plates uz saites biežums metode ir saite vienu disku kuģa, un pēc tam saiti nākamais disks valde.Lai izpildītu prasības, multi-disku, saiti, lai atsevišķi iegādāties saņemšanas vadītāja valde ir pievienoti.Spriegums šis draiveris būtu DC24V, un jauda ir ap 250W.

Piezīme: video ievieš Zālē stieples gala un sākuma gala slēdzis vadu.Tie ir aprīkoti ar sevi.Galvenās valdes un tālvadības attēlus, kas uzņemti ieviešana ir nosūtīts.

Tālvadības pults šo komplektu var darboties tikai pie maza ātruma.Ātrgaitas darbībai nepieciešama modifikācija, tālvadības pults.Vienkārši pievienojiet diviem vadiem tālvadības slēdzis, divi samazināt vadus no plates ligzda.Skatīt skaidrojumu, diagrammu dati.Pēc pielāgošanas ir 4 pārnesumi.Noklusējuma ir ar zemu pārnesumu, kad jauda ir ieslēgta.Nospiediet uz leju ātruma kontroles pogas, lai mainītu ātrumu vienu reizi.Pārnesumus 1, 2 un 3 ir 3 ātrumiem attiecīgi.4. pārnesumu nezina, kas tas ir.Ātrums, Piemēram, ar otro pārnesumu, izmaiņas prasa nedaudz rokas-par spēju.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti