Mehānisko Ūdens sūknis RF Bezvadu Slēdzis DC 12V 30A Releju RF Tālvadības Slēdzi JAUTĀT Smart Home Learning, Augstas jaudas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ieslēdziet bezvadu, mikro mehānisko, remot, LĪDZSTRĀVAS Motors, gaisa peles tv, sega bezvadu slēdzis, gaisa pele touchpad, mini tālvadības tv, mazo bezvadu slēdzis, diapazons bezvadu slēdzis.

    €1.38 €1.90
  • Izmantošana: Universal
  • Bezvadu Sakari: IR
  • Kanāls: 1
  • Zīmola Nosaukums: ALLOYSEED
  • Sertifikācija: CE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: /

U. S. pircēju uzmanību:

Jomas, kurās MUMS noliktava nenodrošina preces: Havaju salām, Alaska, puertoriko, Guamu un citi ASV aizjūras teritorijām.Un ar Īpašu adresi.

Spānijas pircēju uzmanību:

ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.

Tā zip kods sākas ar 51/52/07/35/38/28.

Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.

Produkta Apraksts:

Radio frekvenču identifikācijas tehnoloģijas, ko izmanto bezvadu tālvadības slēdzis.Uz 220V viena kanāla bezvadu tālvadības slēdzis izstrādāta ar mūsu uzņēmums ir galvenokārt izmanto, lai kontrolētu uz izslēgšana, ieslēgšana un izslēgšana elektropreču, lampas un iekārtas, kā arī prasības dažādu īpašu kontroles procedūras.

Šis produkts ir plaši izmanto tālvadības ūdens sūkņa maiņa, bezvadu tālvadības darbgaldu slēdzi, bezvadu tālvadības pults ligzda, bezvadu lampas, visa veida bezvadu sadzīves tehnika kontroli.Tā ir jauna veida viedo slēdzi, ar kuru var kontrolēt vienu vai vairāk iekštelpu ierīces.Šis produkts ir balstīts uz Starptautisko praksi Elektriskās un pieņem progresīvu elektronisko shēmu projektēšanas mājās un ārvalstīs.Tā ir stabila un uzticama veiktspēja.Lietderība modelis ir priekšrocības vienkāršu lietošanu, drošību un uzticamību.

Funkcijas:

1. Piemērošanas joma ir plaša.Šis produkts ir kontrolēts ar viedās mikroprocesoru.To var attiecināt uz garāžu durvis, kontroles, apgaismojuma kontrole, tālvadības pults, aizkars, piekļuves kontroles sistēmas un dažādiem motora kontroles sistēmas.

2. Vienkārša uzstādīšana.Maza izmēra, viegli uzstādīt, drošu un uzticamu izmantot, un tā tālāk.

3. Aiztures slēdzi.To var pielāgot, lai 5s/10s/15s aiztures slēdzi, kurš ir vairāk inteliģents.

Kods ieskaita metode:

1.Pēc personas datu apstrādātājs ir ieslēgts, kods-būvlaukuma tiek darīts atkal.

2.Pēc taustiņa mācību pogu uz vadības panelis astoņas reizes pēc kārtas, visi uzzināja, tālvadības kontrolieri tiek automātiski izdzēsti.Pēc noņemšanas, tālvadības pults, kas bija iemācījušies kods vairs nav iespējams kontrolēt.

Kodēšanas metode:

1.Noklusējuma režīmā piegādes nospiediet taustiņu vadības panelis ar kodu tikai vienu reizi, un LED indikators mirgo vienu reizi.Pēc LED indikators iedegas, nospiediet taustiņu uz tālvadības pults, kas ir kodēti.LED indikators uz vadības panelis mirgo trīs reizes pēc kārtas, lai kodu veiksmīgi.

2.Kavēšanās 5S/10/15S saskaņošana: Kavēšanās 5 reizes ar 4 vadības plates (Kavēšanās 10S piecas reizes ar 5 gaismas, Kavēšanās 15S sešas reizes ar 6 gaismas) saskaņošana taustiņiem, LED indikatori, 4 mirgo, utt.Pēc LED indikators mirgo, nospiediet tālvadības pults taustiņu, ka jāsaskaņo, un LED indikators iedegas uz vadības panelis mirgo trīs reizes pēc kārtas.

Specifikācijas:

Darba spriegums: DC12V

Darba temperatūra: - 40~80℃

Darba frekvence: 433MHz

Saņem jutība: ≥-95dB

Izejas Režīms: Punkts/Kavēšanās

Tālvadības attālums: 20-40 m/65.6-131 pēdas

Produkta izmērs:

Uztvērēja izmērs: 40*35*25mm/1.57*1.38*0.98"

Raidītāja izmērs: 55*30*12mm/2.17*1.18*.47"

Produkta svars:

Saņēmējs: 24g

Raidītājs: 30g

Produkta Materiāls: ABS

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu atļaut nelielas mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 X DC12V 1CH Kontrolieris

1 X Dubulto Taustiņu Tālvadības Pulti

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti