Ceļojumu Pārnēsāšanas Soma Aizsardzības Gadījumā PS5 IMPULSA 3D Austiņas, Bezvadu Austiņas, Uzglabāšanas Gadījumā EVA Grūti Glabāšanas Pakete

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ķīniešu tējas tase ar vāku, spēļu austiņas ps5, ps5, impulsa 3d ps5, delta impulsa 3s 3d, bluetooth austiņas ps4, 3d elektrisko impulsu, ps5 sony, impulsa 3d austiņas ps5, attāluma sensors sony.

    €9.01 €17.66
  • Atbalsts: Dropship/Vairumtirdzniecība/Epacket
  • Iepakojums: Jā
  • izmērs: Storage package
  • Vienuma Tips: Somas
  • Modeļa Numurs: Maciņš par PS5 IMPULSA 3D, par PS5 IMPULSA 3D Austiņas
  • Materiāls: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: tmddotda

Ceļojumu Pārnēsāšanas Soma Aizsardzības Gadījumā PS5 IMPULSA 3D Austiņas, Bezvadu Austiņas, Uzglabāšanas Gadījumā EVA Grūti Glabāšanas Pakete

Funkcijas: 1. Lieliska Saderība: Šis aizsardzības gadījumā ir paredzēts Impulsa 3D Bezvadu Austiņas, kompakts izmērs novērš austiņu kratot, un gadījumā, var pilnīgi apmierināt austiņas, adapteri, kabeļi, un citi piederumi (lūdzu, ņemiet vērā: austiņas un piederumus, netiek iekļauti)

2. Ērts Dizains: Šī lieta funkcijas stabila roku siksna pārnēsāšanai, Iekšējais dizains perfekti piederumi.Gluda, bet spēcīgu 360 grādu rāvējslēdzējs vieglākai atvēršanai un aizvēršanai.

3. Augstas kvalitātes Materiāls: glabāšanas soma ir izgatavota no PU+EVA+poliesteris, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu veiktspēju.

4. Mīksts Iekšējais Oderējums: iekšpusē uzglabāšanas soma ir mīksta, un anti-static auduma, iekšējais slānis var efektīvi absorbēt ietekmi un samazinātu kaitējumu austiņas, ko izraisa nejauša sadursme.Un korpusu aizsargā jūsu ierīci, lai Pulss 3D Austiņas no putekļiem, skrāpējumiem, scuffs, šoks, simpātijas un mitruma.

5. Ērti Veikt: Šī cietā lietā ir viegls un kompakts, to var ielikt somā, mugursomā vai bagāžā.Ārējais izmērs: par 9.45*8.27*4.72 collu (24*21*12cm).

Specifikācijas:

Nosaukums: Uzglabāšanas Maiss

Savietojamība: savietojams IMPULSA 3D Bezvadu Austiņas

Materiāls: PU+EVA+poliesteris

Krāsa: Melna

Ārējie izmēri: par 9.45*8.27*4.72 collu (24*21*12cm)

Iepakojuma Saraksts:

1*Uzglabāšanas Soma Austiņas (piezīme: austiņas un piederumus, netiek iekļauti)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti