Motocikls, ATV, Atpakaļskata Spogulis ar Universālo 10/8 mm Kronšteina Skrūvi Black Motokrosa Sānu Atpakaļskata Spoguļi Netīrumiem Pit Bike Daļas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spogulis mehānisko, japāņu spogulis, nopirkt mopēda daļas, antis cerne, moto jaka, velosipēdu spogulis, atpakaļskata, chopper spogulis, aptecētājs par vfr800, led aplauzums spogulis, rizoma drift spogulis.

    €11.39 €14.24
  • Postenis Svars: 0.77kg
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Ārējie Spoguļi Un Piederumi

Motīvs:

●Tas ir pāris motociklu atpakaļskata spoguļi. ●Tas ir viegli uzstādīt un viegli lietojams, izturīgs un praktisks. ●100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, nekad nav instalēts Uzlabo izskatu jūsu motocikla un padarīt jūsu motocikla uzkrītošā.

Specifikācija

Tips: Motocikls Atpakaļskata Spogulis Materiāls: ABS Krāsa: Melna Pieteikums: Lielākā daļa motociklu vispārīgi Tostarp iepakojums: 1 Pāris no motocikla atpakaļskata spoguļi (viens pa kreisi un viens pa labi)

Piesardzības pasākumi

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kas maksās par tarifiem?A: pircējam būtu jāmaksā muitas nodevas.Jautājums: Mans garantija?A: Jūs varat atgriezt preci 30 dienu laikā pēc piegādes. (Neizmantotās, veselas, oriģinālais iepakojums) Q: es gribu nopirkt kaut ko, kas man būtu jādara?A: jāsazinās ar klientu apkalpošanas dienestu darbiniekiem, jums ir jāmaksā par kuģniecības.

Atsauksmes

Apmierinātība: Lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes), mēs piešķirsim jums lielas atlaides par savu nākamo pasūtījumu.Neapmierināts: Lūdzu, neatveriet strīdu, lūdzu, sazinieties ar mums neitrāls (3 zvaigznes).Negatīva (1-2 zvaigznēm) atsauksmes, mēs centīsimies mūsu labāko.

Mona 34252021-07-17
"All as in the picture, it came quickly, packed well."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti