8Pack Filtra Nomaiņa Komplekts ir Savietojams Dyson V7, V8 Dzīvnieku un Absolūts Bezvadu Vakuuma putekļu Sūcēju Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dyson filtrs v8, dyson v8, dyson v7, dyson stick putekļu sūcēju daļas, nopirkt dyson daļas, dyson zizli pielikumu, apkopēja šļūtenes, suka dyson, air duster datoru, dyson v10.

    €13.08 €26.70
  • Nosaukums: Putekļu sūcēju piederumi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Krāsa: violeta

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

PERFECT FIT: rezerves filtrs savietojams ar V8+, V8 Absolūtā, V8 Dzīvnieku, V8 Oglekļa Šķiedras, V7 Absolūtā, V7 Dzīvnieku Pro, V7 Dzīvnieku Plus V7 Motorhead, V7 Auto + Laiva, V7 Sliekšņa.Aizstāj Daļas # 965661-01 & 967478-01.

UZLABO GAISA KVALITĀTI: premium iepriekš filtri un HEPA post-filtri ar augstu efektivitāti, lai bloķētu smalkas daļiņas, peldošas putekļu un visbiežāk alergēni, putekļu ērces, ziedputekšņi u.c.Baudīt svaigu un tīru gaisu mājās.

MAZGĀJAMS&ATKĀRTOTI: Tīra ar rokām mazgāt siltā ūdenī un ļaujiet tam pilnībā nožūt, pirms tā atkārtotas lietošanas tās.Mazgāšanas līdzekli var izmantot, ja vēlaties.Lai nodrošinātu, ka jūsu vakuuma darbojas pareizi un optimāli, iesakām nomainīt filtru ik pēc 2-3 mēnešiem.

Nosaukums: Putekļsūcēju piederumi

Krāsa: violeta

Materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs:

4 * HEPA aizmugures filtrs

4 * Pre-filtrs

1 * birstu Tīrīšanas rīks

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Bjornin102021-07-10
"Long filters almost do not hold in the vacuum cleaner."
Kingsfell2021-04-16
"Ensemble de filtre pour dyson d’ailleurs aucunes différences par rapport à la marque d’origine. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti