Oriģinālā vācu Polywatch Scratch Remover Ielīmējiet 5g Noņemot Nelielu Skrambu Pulksteņu Kristāla, piemēram, Paletes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: levins pulksteņi virpu, skatīties lietā nospiediet alternatīvas, skatīties al daļas, paletes, tiguan rezerves daļas, mp9, skatīties remonta rīku komplekts lige, pulkstenis diy komplektu, led, siksna swatch watch, stikla polijas skatīties.

    €5.54
  • Izcelsme: DE(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Rīki
  • Vienuma Tips: Remonta Instrumenti Un Komplekti

polyWatch Plastmasas polijas piedāvā vienkāršu un uzticamu risinājumu, lai novērstu skrambas no plastmasas skatīties kristāla.Unikālo polyWatch pastas, pierādījuši vairāk nekā miljoniem izmanto, pat noņem dziļākiem skrāpējumiem; polyWatch nebija kļuvis par pasaules numur 1 starp skatīties kristāla spodrināšanas akrila stikls nekas.Inovatīvo plastisko deformāciju tehnoloģiju, kas nedaudz mīkstina skaidru laku uz kristāla aizpildot kādas jomas kaitējumu, pulēšanas prom skrāpējumiem un nepilnības, pie mirgot ar aci.Praktiski: Viss iekļauts komplekts satur visu, kas jums ir nepieciešams lietošanai.Instrukcijas - tas ir tik viegli: 1. Izvirzīti daži polyWatch vidū skatīties stikls. 2. Izmantojot komplektā spodrināšanas drānu vai gabals no kokvilnas, vilnas, poļu valodā saskrāpēts teritorijās, zem spēcīga spiediena 2-3 minūtes.Atkārtojiet ārstēšanu dziļi skrāpējumi.Kam jāpievērš uzmanība: TIKAI piemērots plastmasas/akrila skatīties kristāla vai ekrānu, un tikai nelieli skrāpējumi.To nevar izmantot, minerālmēslu vai safīra skatīties brilles.Svars: 5g ražots Vācijā

Tsubaki Blood2021-07-19
"Apenas lo he usado ahora, mi apple Watch está bastante arañada, la pantalla quedó más brillante al aplicar pero me falta intentarlo denuevo, no hace daño a material… me gusta"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti