1pc Bagāžnieka Keychain - Heavy Duty Žetons Turētājs Spole Ar Multitool Karabīne Klips,Atslēgu Gredzens Ar Tērauda Stiepli, Auklu Līdz 25

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: keychain daudzfunkciju, mini multitool, keychain multitool, edc, edc multitool, taustiņu multi instruments, edc multi instruments, rokas lukturis, edc kabatas rīks, multitul.

    €1.48 €2.18
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

VIEGLI PIEKĻUVES TAUSTIŅI & NOZĪMĪTES - žetona spoles ar karabīne klipu, lai ātri piekļūtu, uztur jūsu atslēgas, ID nozīmītes, RFID atslēgu kartes, identifikācijas etiķetes, drošības novelciet karti un nelielu rīki ir viegli sasniedzami un drošā vietā.Un tas ir viegli klipu par jostu, kabatām, makam siksnas, mugursomas vai jebkur, kur vēlaties.Bagāžnieka 25 collu tērauda stiepļu vienmērīgu paplašināšanu, lai kur jūs klips, Tā ļauj ātri un viegli piekļūt bez tangling vadu.

Lieljaudas KONSTRUKCIJA - ilgāku dzīvi!Sastāv no metāla karabīne, ABS gadījumā papildus spēku, nerūsējošā tērauda vadu, paaugstinātas izturības tērauda iekšējās pavasarī, nestiegrotas, ar siksnām, kas var ilgt ilgu saskaņā ar smago lietošanu.Tie ir cieti pietiekami, lai sedz vairāk nekā 100 000 velk, var viegli atbalsts 5oz bez slīd uz leju.

MULTI-PURPOSE - Modernizētas āķis jums Ļauj pieslēgt ne tikai taustiņus & ID kartes, bet var izmantot arī kā pudele nazis un skumjas, ļoti ērts, darba un āra lietošanai.

DROŠAS ATSLĒGAS, ID UN VAIRĀK! - Tas ir ideāls organizācijas instruments studentu izpildītājs amatpersona un darba ņēmējs.Jums vairs nekad nevajadzētu grābstīties pa jūsu kabatām, kas jums nepieciešams!Ar atslēgām & nozīmītes droši pievienots, jums nav jāuztraucas par misplacing svarīgi personīgās mantas!

Izmērs:4.1 cm

Materiāls:metāla

Krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

1 * Bagāžnieka Keychain

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti