PUSES PRIEKS 1.8 M Mākslīgā Eikalipta Vainags Viltus Efeja Vīnogulājiem Zaļumi Rotangpalmas Augi Vainags Sienas Istabā, Dārzs, Kāzu Dekori

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bonsai, liels eikalipta, vannas istaba uzlīme, telpu dekorēšana aksesuāri vintage, svētku, kāzu dekori, fleurs, dekori dārza, grozs rotangpalmas, ins mākslīgie augi, istabas augu sienas.

    €5.62 €8.02
  • Garums: 180cm/5.9feet
  • Stāvoklis: 100% brand new
  • Krāsa: zaļš/rudens
  • Materiāls: Zīda, Zīda, Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: PUSES PRIEKS
  • Iepakojums: 1pc/2gab
  • Skaits, Gab: 2gab
  • Augu Stils: VĪNOGULĀJU
  • Izvietojumu: Piekārtiem

Apraksts

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Krāsa: zaļa

Izmērs: garumā par 180cm/5.9 kājām (100/147 atstāj uz vienu gabalu)

Materiāls: zīds, plastmasas

Iepakojums: 1pc/2gab

Izmanto: biroja, dārzs, veikali, guļamistaba, ēdamistaba, kafijas galda, palodzes, balkona, kāzas, svinības, dzimšanas dienas dāvanu , Mātes diena, Ziemassvētki, Valentīna diena, Pateicības diena un tā tālāk

Motīvs:

【Nekustamā Meklējat] aicina - Augstas kvalitātes materiāla, smalks roku darbs, un uzlabotas, krāsošanas tehnoloģiju.Atstāj šo eikalipta vīnogulāju ir plakani, tie ir ļoti piemērots rotājumu uz galda.A eikalipta vīnogulāju ir 147 lapas, un tās krāsa ir matēts zaļo, kas ir ļoti spilgti, stilīgi un augstas kvalitātes.

【Nekad Skausta] aicina - Ideāli piemēroti visām sezonām.Nebūs gribi siltuma vai iesaldēt no aukstuma.

【Dažādiem Lietojumiem] aicina - Tās vītnes ir ideāls kāzu personām, lai izveidotu perfektu fonu apdare kāzu arkas, arī var izmantot kamīnu dekori, apmetņa, dekori, brīvdienas, ballītes un citiem iekštelpu un āra dekorēšanai.

【Vienkārša Apkope] aicina - Roku darbs mākslīgais vīnogulāju lapas, kas izskatās kā īsta konservēti augi, bet nav nokalst, izbalināt vai var viegli sabojāt.Nav ūdens, nav nepieciešama apkope.Pievienot ainavas uz jūsu terases vai balkona nenoteiktu laiku visa gada laikā.

【Radošo DIY] aicina - Viegli vērpjot ap, tas ir padevīgs pietiekami, lai vērpjot ap un viegli veikt jebkuras formas, jūs vēlaties, jūs varat DIY to.

Piezīme:

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar gaismu un datora monitors atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

3. Ja jūs domājat, ka ar vīnogulājiem apstādītas platības, kas nav ļoti kupla, lai iegūtu sulīgs izskatās, lūdzu, aust divas tēmas kopā.

4. Pēc tam ilgu laiku piegāde, efeja, vīnogulāja var būt nedaudz deformācija, tā var būt tvaicētiem ar ūdeni vai novietot saulē vai novietot ar roku.

5. Jo ziedi ir daļēji hermētiski noslēgta pārvadājuma laikā, viņi smaržo mazliet, kad tie ir atvērti.Lūdzu atstājiet ziedi, labi vēdināmā vietā un smaržo pazūd dažu dienu laikā.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Kā uzturlīdzekļus?

1. Tur būtu uzkrāto putekļu ja jūs nodot to vietā ļoti ilgu laiku, Jūs varat izmantot matu žāvētājs ar aukstu vēju, lai noņemtu putekļus.

2. Ja tas bija nopietni netīrs, jūs varētu nogrimt to sāls ūdens ar augstu koncentrāciju uz 10 minūtēm un pēc tam pievienotu neitrālu mazgāšanas līdzekli un pēc tam noskalo divas reizes.

3. Nav mazgā ar rokām.Mēs iesakām, ka jums nav nepieciešams, lai mazgā ar rokām un nevajadzētu mazgāt pārāk bieži.Tas izzudīs, ja jūs nomazgājiet to pārāk bieži.

4. Lūdzu, nelieciet to zem spēcīga saules.Jūs labāk lai nosusiniet to ar dabas vēja.

Vai ir kāds krāsu atšķirība starp attēlu ar produktu?

Sakarā ar atšķirību datora monitora un ņemot vērā, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs veikt pasūtījumu.

Preci izbalināt?

Tas nav viegli būt izbalējis, bet jums ir nepieciešams paziņojums šos padomus:

1. Lūdzu, nelieciet mākslīgie augi iedarbības zem saules uz ilgu laiku, vai viņi zaudēs savas spilgtās krāsas un kļuva arvien drūma.

2. Lūdzu, netērē ilgu laiku liekot mākslīgajiem augiem ūdens, jo īpaši ar karstu ūdeni, vai ziedi būs izbalināt.

3. Ja ir lipīgi putekļi, mēs iesakām klientam izmantot mīkstu otu iegremdētu ūdenī nes maigi ziedlapiņām un lapām.Arī jūs varat izmantot gaismas koncentrācijas sāls ūdens uzsūkšanās uz 2 stundām, pēc tam uzmanīgi vēlreiz sakrata tīru ūdeni, pēc tam pakārt nožūt vēdināmā vietā, sargāt no saules stariem un putekļiem, lai nodrošinātu krāsu vēl krāšņs.

Vai produkts ir smarža?

Mākslīgā efeja, vīnogulāja ir krāsota un apstrādāta, Tas ir normāli, ka lapas var būt ar vieglu smaržu.Tās ir netoksiskas un nekaitīgs, un smaka pazudīs pēc tam, kad ir ievietots vēdināmā vidē, bet.

Būs transports izraisīt produkta deformēta?

Ja ziedu ir deformētas, tas var būt tvaicētiem ar ūdeni vai novietot saulē vai novietot ar roku.

Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

Alipay (darījuma), Kredītkartes tiek pieņemtas.

ja jums ir pieprasījums par vienumu, sazinieties ar mums vai sniegt ziņojumu saskaņā ar rīkojumu.

Mēs kuģis lietas no iekšienes 7days pēc tam, kad esat veicis maksājumu.(Brīvdienu, izņemot gadījumus).

Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi savu piegādes adresi un informāciju, lai jūs varētu saņemt savu labu laiku.

Kuģniecības un atgriešanās politiku:

1. Mēs parasti apstrādā pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Arturchik7272021-04-20
"Très bien emballer"
Suppaman602021-05-11
"Thanks for the fast delivery. Good products! "
Tamekay6v2021-06-05
"i love this so much !! great quality, especially for the price ! thank youuu"
Canada 20172021-07-10
"It looks very nice, far away you don't see that without false, you also use them to decorate a mirror. And it looks very nice, I also think they can work very well as table path or party decoration. Recommended at 100, also arrived fast and well packed"
Derkachch2021-05-29
"Beautiful. Some leaves were creased from shipping. Faint plastic smell "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti