Dabīgais Sūklis Vannas Bumbu Dušas Želeja Attīrīšana Artefakts Berzes Sūklis Dvieļu Visa Ķermeņa Veselību Masāžas Suka

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xs max scooter gadījumā.

    €0.33 €0.47
  • Materiāls: Sūklis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Produkts: Vannas Bumbu Un Vannas Sūklis/Ziedu Vanna
  • Pieteikums: Iestāde
  • Izmantošana: Tīrīšana
  • Veids: Drošības jostas

Produkta izmērs: 15 * 9 * 5cm

Apmaksas veidi

Mēs pieņemam tikai Darījuma, kredītkarti, Western Union.

Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā no pasūtījuma brīža.

Piegādes noteikumi

Standarta dienests-tas airmail ķīnas vai airmail honkongas.

Paātrināta dienests Ķīna post, EMS.

Mēs kuģis pirmdienas līdz sestdienai, izņemot svētku dienas.Lūdzu, atsūtiet mums vēstuli līdz samaksas, ja jūs vēlaties mainīt savu piegādes adresi.

Standarta pakalpojums aizņem apmēram 18-25 darba dienu laikā.Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis pakalpojums nav reģistrēta.

Ātrā pakalpojums aizņem apmēram 10-15 darba dienas.To jūs varat izsekot mājas lapā savu pasta nodaļu vai (mājas lapā China EMS).

Laiks piegādes laikā brīvdienu sezonu (ziemassvētki, ķīniešu jaunā gada un tā tālāk) var būt ilgāks nekā parasti.Pievienojiet vēl 5-10 dienas kā kavēšanās.

Atmaksas termiņš

Gadījumā, ja tiek saņemts bojāto elementu, klientam ir līdz 7 dienu laikā pēc pieprasījuma saņemšanas atgriešana vai apmaiņa pret jaunu.

Gadījumā, ja tiek saņemts nepareizu stāvokli, lietas ir jāatgriež oriģinālajā un bijušajā stāvoklī un arī jābūt oriģinālā kastē un iepakojumā.

Mēs nepieļaujam atgriešana vai apmaiņa sakarā ar izmaiņām viedokli.Pirms pasniegšanas piedāvājumu, izlasiet visus apraksts dota kā rokasgrāmata.Lai gan katrs solis tika uzdots, lai pārliecinātos, ka mēs kuģis pareizā prece, būs gadījums, kad jūs saņemsiet preces, kas atšķiras no apraksta.Šajā gadījumā, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, lai mēs varētu labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Par mums

Pēc 4 gadiem veiksmīgi pārdot par eBay, mēs nolēmām, lai sāktu savu nirvānu.Šobrīd mēs specializējamies uz modi sievietēm un bērniem.Mēs novērtējam katra individuālā klienta, kā arī vairumtirdzniecības klientu.Mūsu noliktava atrodas? Un, kas ir lielākais mazs tirgus preču ķīnā.Mēs piedāvājam mūsu klientiem apbrīnojamo ietaupījumi, salīdzinot ar cenām, ko piedāvā tradicionālās mazumtirdzniecības līdzīgu vai identisku produktu.Mēs nodrošinām klientu apkalpošanu dzimtajā valodā un angļu, franču un ķīniešu valodās.

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc iegādes; mūsu mērķis ir 100% klientu apmierinātību.Mēs atbalstām mūsu saistības, nodrošinot lielisku apkalpošanu, 100% naudu atpakaļ un garantiju klientu apmierinātību.

Ar pārliecību!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti