Auto Plastmasas Daļas, Atjaunot Aģents 10 ml Laka Ielīmējiet Apkopes Tīrākas Automašīnas Paneļa Interjera Detaļu tehniskās Apkopes Aģentu TSLM1

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: oglekļa stūre, anti static tīrītājs, bremžu tīrītājs, drawbot, longchamp, skolas mugursoma, auto, auto durvis, bārda auto, corexy komplekts.

    €0.64 €1.16
  • Postenis Svars: 15g
  • Produkta Tips: Šķidrums
  • Modeļa Numurs: //
  • Iepakošanas metode: OPP
  • Īpašas Pazīmes: //
  • Dropshipping, Vairumtirdzniecība: Atbalsts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Apjoms: 10ml
  • saturs: 10ml/pudele
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: CCC

Apraksts:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes!

[Plastmasas Detaļas Atjaunot] Mūsu atjaunot aģents, kas padarīs jūsu blāvi plastmasas un apdare shine.By piemērojot aģents, jūs varat novērst priekšlaicīgu nolietošanos un izbalēšanu, ko izraisa UV stariem un ceļa netīrumus!ir absolūta nepieciešamība jebkurā auto detalizējot piegādi!

[Hidrofobās] Mūsu plastmasas detaļas atjaunot aģents darbojas kā sealer, lai dotu savu transportlīdzekli skaidrs vairogs aizsardzību, vienlaikus nodrošinot arī skaistu spīdumu.Tas palīdz, lai izkliedētu lietus, skaidrs, slapjdraņķa, sniega, ledus un ceļu aerosoli no pielipušas stiklam.

[Nav taukains] jūs ienīst visu eļļains, taukains želeja mērci produktus, kas paliek mitra un nekad pilnībā sauss?Nu, tev ir paveicies!Mūsu atjaunot aģents atjaunos un atstāt lielisku finiša, bet vēl svarīgāk, tas būs pilnīgi sausa uz tausti!Ne vairāk ruining jūsu detalizējot dvieļi un apgādā ar lētu eļļas bāzes produktus!

[Ilglaicīgu] Atšķirībā no daudziem citiem produktiem, kas pieejami pie plaukta, mūsu atjaunot aģents ilgst ilgu laiku!Jūs būsiet pārsteigti, cik tas ilgst līdz pat toughest auto mazgāšana un sliktākais lietus vai sniegs!Mazliet tiešām iet garu ceļu, ar šo vienu, un jūs būsiet pārsteigti, cik tas var padarīt jūsu visu auto izskatās jaunais pāris minūtēs!

[Plaši Pieteikums & Drošs Par Visām Virsmām] Ar renovētu aģents var izmantot paneļa, durvju rāmji, durvju paneļi, riepas, pedāļi, un citu auto plastmasas daļas.Mūsu īpašā formula nekad kaitējumu, zaudējumus, vai sausā-no jūsu gumija, melns, plastmasas, vai kaitēt jebkura krāsa, kas var pieskarties!Droši izmantot uz visiem krāsa plastmasām un gumijām!

[Viegli lietojams] Viens tīrīšanu, lai jaunu!Uzdeva dažus pilienus uz iekļauts aplikatoru, un noslaukiet apdares vai plastmasas.Pēc viena noslaucīt jūs redzēsiet atšķirību!Super viegli piemērot, un padarīs jūsu apdare spīd kā jauns!

Specifikācijas:

Saturs 10 ml/pudele

Produkta Veids: Šķidrums

Iepakošanas metode: opp

Paketē Iekļauts:

Auto plastmasas daļas, atjaunot aģents × 1 pudele

Kulapina502021-06-07
"Hello"
Johnnyd8852021-06-19
"Lousy, lousy afterwards they'll tell me why I value like this."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti