2gab/Daudz,Par Xiaomi Mi 11 Lite / Poco F3 / Mi 10 Lite Mājokļu Atpakaļ Atpakaļskata Kamera Stikla Lēcas Ar Vāciņu Rāmja Turētājs Ar Ahesive

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xr iphone kristāla atpakaļ.

    €4.69 €5.10
  • 3Camera Stikla Lēcu Rāmis Ar Adhensive: par Xiaomi Mi 10 Lite
  • 2Camera Stikla Lēcu Rāmis Ar Adhensive: Par Xiaomi Poco F3
  • Saderīgu Zīmols: xiaomi
  • Materiāls: Stikla
  • Zīmola Nosaukums: JIARUILA
  • 1Camera Stikla Lēcu Rāmis Ar Adhensive: par xiaomi mi 11 lite
  • Dizains: BĀRS
  • Modeļa Numurs: Par Xiaomi Mi 11 Lite / Poco F3 / Mi 10 Lite
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

2gab/Daudz,Par Xiaomi Mi 11 Lite / Poco F3 / Mi 10 Lite Mājokļu Atpakaļ Atpakaļskata Kamera Stikla Lēcas Ar Vāciņu Rāmja Turētājs Ar Ahesive Produkta Dati : 1. Atpakaļskata Kamera Stikla Lēcas Ar Rāmi Ar Adhensive 2.100% Oriģināls Stikla ( ne Plastmasas ) 3.Tests pa Vienam ,Ideāls Fit .Detail / Nekustamais Foto :

Cienījamais pircējs , lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai tas pirms jums vietu secībā :

Lūdzu, comfirm jusu vārdu , adresi , pasta kods un tel numuru uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu , pretējā gadījumā , tas ir iespējams, ka jūs nevarat saņemt preces .

Bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus , tas nevar izsekot pēc vienumus pa kreisi Ķīnas.Ja jūs nevaram pieņemt to , lūdzu, izvēlieties Vilana.lv Standarta piegādi vai Epacket , citas metodes , bet ir nepieciešams maksāt par kuģniecības izmaksas

Pēc Serivice

1. Ja ir kāda problēma, ja jums recive preces , lūdzu, neatveriet strīdu , nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu .

2. Kā uausl , ( Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus , Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu, un Vilana.lv Standard Shipping ) piegādes laiks ir 16-35 darba dienu laikā .Ja nāk ar īpašiem apstākļiem ( Brīvdienas , politikas korekciju , muitas , attālā rajonā, un tā tālāk ) , tas būs jāatliek .

3. Aizsardzības laiks ir 60 dienas ( pāris valstī ir 90 dienas), jo Vilana.lv .Ja aizsardzības laiks ir apmēram līdz beigām un nevar saņemt preces , lūdzu, sazinieties ar mani , ir trīs veidi, kā es var jums palīdzēt : a.Pagarināt aizsardzības laiks .b.Nosūtīt preces .c.atmaksāt naudu .Par Paku :

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti