Skaistumkopšanas puff rīki Mini Aplauzums Sūklis eauty Kosmētikas Pulveris Dvesma Par Pamatu Krēmu, Korektoru, Mitrā un Sausā Lietošana dvesma

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: violeta konjac sūklis, spong, make up, 0 aplauzums sūklis, dziļi konjac sūklis, beauti blenderis, cosmet grims, lava aplauzums sūklis, pulveris dvesma, modes aplauzums sūklis.

    €0.11 €0.21
  • Vienuma Tips: Kosmētikas Dvesma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Gabalu skaits: Viena Vienība

Motīvs:

Lūdzu, ņemiet vērā: pārējie piederumi nav iekļauti.

100% jauna kvalitāte

Stils: piliens forma, ķirbis formas, slīpā griezuma forma

Krāsa: multi-krāsu izlases

Iepakošanas metode: opp iepakošanas

Izmērs: 3.5*5.5 cm

Par produktu:

1. Skaistumkopšanas sūklis ir tikai sajauc sūkļa aplikatoru par pulvera, piena un šķidro kosmētiku.Šī grima sūklis nodrošina nevainojamu rezultātu katru dienu par labāko rezultātu.

2. Noapaļots beigām sūklis ir ļoti piemērots sajaukšanai uz vaigiem, un precizitāte sūklis padoms var viegli uz augšu, smalks nepilnības.Izmantot līdzenas malas, ap degunu un acu kontūru remonts, lai iegūtu uzlabota, skaistu, gludu sejas, kas izskatās nevainojami.

3. Kas nav saistīti ar lateksa putām, tas var samazināt alerģijas un 100% grims un nežēlīgu izturēšanos.Vienkāršs un viegli tīrāms, tas veģetārie sūklis ir ļoti piemērots amatieriem un profesionāļiem.Ar šo daudzfunkcionālo skaistumkopšanas sūklis varat viegli optimizēt savu skaistumkopšanas procedūru.

4. Ar edgeless dizains, var sasniegt maksimālo bezšuvju pārklājumu.To var izmantot, ar pamatu, krējums, gruntis, pūderis un cita kosmētika.Aplauzums sūklis ir viegli tīrīt ar neitrālu ziepju un ūdens.

5. Var izmantot mitrā vai sausā.Viegli piemērot aplauzums, pēc tam piepeši gar ādu, protams, nevainojams.Minimālais absorbcija, maksimālā segumu un izturību!

Komentārs:

1. Rokasgrāmata mērīšanas pielaide ir 2-5g.Lūdzu, nav prātā jūsu nomaiņa.

2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies ļoti daudz!

3. ARTIKULS krāsa ir produkta krāsa

Paketē Iekļauts:

1 * Pulveris puff (random krāsu)

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.Tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti