Neilona Pītā Solo Buklē auduma Siksniņa Apple Skatīties joslas 44mm 40mm 38mm 42mm Elastīga Aproce par iWatch Sērija 6 SE 5 4 3

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: siksna skatīties, lenta, apple skatīties 3 joslu 38mm pack, 19mm nerūsējošā tērauda skatīties band, pumpuri aplle, dia skatīties band, virzuļa gredzens ģenerators, pieteikumi skatīties band, paletes. pulksteņu siksniņas, 5S.

    €0.93 €1.37
  • Band Materiālu Veids: Neilona
  • Stāvoklis: Jauns, bez birkas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: mingshi
  • Skavu Veids: Apple skatīties
  • Vienuma Tips: Watchbands
  • Joslas Garums: 18 cm
  • Modeļa Numurs: Watchbands

Produkts ir Tikai Siksna.Nav iekļauti smart skatīties 【Ērti Size] aicina Savietojams ar Apple skatīties 38mm/40mm strādā ar joslu izmēriem #4 - #8; Savietojams ar Apple skatīties 42mm/44mm strādā ar joslu izmēriem #4 - #12. Piezīme: Lūdzu, novērtētu jūsu rokas izmēru pirms pirkšanas.Ja izmērs jums pasākums ir starp divu izmēru diapazoni, lūdzu, izvēlēties mazāko no diviem izmēru diapazoni. 【Saderīgu Modelis] aicina Uz pītā neilona skatīties joslas savietojams ar apple skatīties 38mm/40mm, 42mm/44mm.Stretchy solo cilpa pulksteņu siksniņas savietojams ar Apple Skatīties Sērija 6/5/4/3/2/1, SE, piemērots vīriešiem un sievietēm. 【Augstas kvalitātes Materiāls] aicina elastīgās skatīties joslas izgatavots no pārstrādātiem materiāliem, ādai draudzīgas, viegls, elpojošs un izturīgs, auduma joslas liek jums justies ērti valkāt, kas ir ideāli piemērots atpūtai un sporta nodarbībām. 【Unikāla Dizaina] aicina Elastīgs iWatch skatīties joslas ir paredzētas ar solo cilpas, bez taras, ne sprādzes, bez aizķeršanās un bez skrāpējumiem, viegli valkāt.Skatīties band nāk ar savienojumiem, kas nofiksējas uz jūsu skatīties, precīzi un droši.Vienkārša un tieša uzstādīšana un vienu pogu, pārcelšanās.

Rashawndalee2021-07-14
"I ordered the smallest size for my 44mm apple watch and it is still a little loose for me."
Mallahodzhaev2021-07-19
"All fine thanks"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti