Anti-static Veidošanas Suka 9 Rindas, Matu Suka, Lai Trieciens Žāvēšanas & Stils atdaloša viela, kas Atdala Veidojot Un Nosakot Cirtas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīrieši paddle brush, birste, skūšanās, suka cirtaini mati, airi suka, ķemmes juceklis teaser, juceklis teaser suns, taras detangle suka, cilvēks atdaloša viela matu suka, violeta detangle suka, liels treknrakstā rotaslietas.

    €2.96 €3.71
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: Matu Ieveidošanas Suka

Funkcijas:

1. KLASISKS DIZAINS: Mīksta matu suka ir septiņas rindas sculpted kārtas, kas noslēdzās neilona tapas dod mīkstāku, blīvāks, pieauga, apriti un nosaka cirtas, mitros matos.

2. TRIECIENS MODELĒŠANA: modelēšana malām hairbrush radīt spriedzi veidojot matus laikā trieciens-stils.Arī, izveidot perfektu turiet veidojot matu & raiti atdaloša viela šķipsnas.

3. VAIRĀKAS PRIEKŠROCĪBAS: klasisks stils matu suku var izmantot, lai samazinātu frizz, maiga atdaloša viela, iztaisnošanas, piebilstot, spīdumu un apjomu.Tas arī palīdz samazināt skarbums galvas, kamēr kopšanas un veidošanas.

4. IZTURĪGA KONSTRUKCIJA: Denman matu suka ir izgatavots no izturīga un augstas kvalitātes materiāla.Tas ir viegls, ceļojumu draudzīgu & funkcijas līdzsvarotu grip rokturi, lai nodrošinātu optimālu komfortu, bet izmantot.

5. Der VISIEM MATU TIPIEM: Mūsu videi draudzīgu hairbrush ir ideāls, kas jāizmanto visiem matu tipiem, piemēram, naudas sodu, biezs, mīksts, cirtaini, īstermiņa, ilgtermiņa, gan vīriešiem un sievietēm.

Apraksts:

Ideāls izlīdzināšana, veidojot un pulēšana, matu.

Gludas neilona tapām, anti statisks, dabīgās gumijas spilventiņu.

Specifikācijas:

Materiāls: plastmasa

Krāsa: melna

Paketē Iekļauts:

1*Classic Veidošanas Suka

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Matheus Ocon2021-07-02
"It came to Me as it appears in the image, highly recommended"
Kostenkov500k2021-03-26
"I love it"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti