1pc Kukurūzas Augu Ziepes Pelējuma 3D Kukurūzas Veidnes Šokolādes Pelējuma Silikona Pelējuma Ziepju Liešanas formas Silikona Gumijas Eco-friendly

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kūka pelējuma silīcija, dārza pelējuma, ziedu graudu, stūra silikona veidnes, pelējuma silīcija ziepes, kukurūzas silikona mežģīnes pelējuma, bonsai augļu koku, pasaku pelējuma, Graudu, pavo silikona veidnes.

    €13.03 €20.05
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kūka Rīki Tips: Veidnes
  • Forma: Olveida
  • Materiāls: Silikona Gumijas, Silikagēls
  • Modeļa Numurs: B245
  • Sertifikācija: CE / ES, CIQ, EEK, FDA, LFGB, SGS
  • Produktu Kategorija: Kūka Pelējuma
  • Izmantošana: Kūka Šokolādes Fondants Pelējuma
  • Kategorijas: Cepšanas Veidnē/Kūka Pelējuma
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Veids: Kūka Rīki
  • Zīmola Nosaukums: NSYCA
  • Iezīme: Eco-Friendly

Produkta Nosaukums: Kukurūzas Silikona Veidnes

Materiāls: Brand jaunu, videi draudzīgas pārtikas silikona

Svars: 365 g

Krāsa: caurspīdīgs

Iepakojumā: pp maisiņā

Izmanto: kūkas, karameli, pomādi, šokolādes, apmetums, sveces, epoksīda pomādes, ultra-light māla, keramikas māla veidnē, veidojot rīki, utt.Plaši izmanto

Produkta apraksts: Dažādu stilu, jaunu stilu, plaši izmantot, spēcīgs un izturīgs, kas eksportēti uz Eiropu, Ameriku un citām valstīm.Pārtikas kvalitātes silikona izejvielas atbilst kvalitātes ASV FDA, Cepšanas veidnes, bērnu attīstības rokasgrāmata prasmes, mākslinieciskās kvalitātes un citi interesanti rīki.

(Svars un izmērs ir visas manuāli mēra, lūdzu, piedod, ja tur ir kāda kļūda)

Piezīme: Problēmas pro pēc tam, kad saņemts preču rūpīgi pārbaudīt preces, pēc lietošanas nav kompensācija

Tīrīšana un apkope silikona veidnes

1. Pirms lietot to pirmo reizi, iztīriet to ar ūdeni vai mazgāšanas līdzekļiem, lai novērstu virsmas nav putekļu.Pirms pelējums ir cepšanai, nelielu daudzumu sviesta var izmantot, lai pārklātu iekšpusē veidnes.Izmantojot nepārtrauktas pelējumu, ja tur ir tukša tvertne, pievieno ūdeni, lai ievietotu tukšu cisternu, un tukšas dedzināšana ir aizliegta.

2. Pēc katras lietošanas, tas var būt iemērc atšķaidītiem mazgāšanas līdzekļu, lai 10-30 minūtes.Kad tīrīšana, lūdzu, izmantojiet mīkstu drāniņu, lai tīrs.Nelietojiet aptuvenu tīrīšanas bumbiņas un citus priekšmetus, lai tīrs, tāpēc, lai izvairītos no skrāpējumiem un bojājumiem, pelējuma.Pēc tīrīšanas, lūdzu, noslauki to un ievietojiet to glabāšanas kaste.Silikagēls ir nosliece uz elektrostatisko reakciju un absorbē sīkās daļiņas un putekļus gaisā.Kad tas netiek lietots ilgāku laiku, tas nedrīkst būt tiešā saskarē ar gaisu.

3. Kad to lieto cepeškrāsns, tas jānovieto vidū krāsns, saglabājot attālumu aptuveni 10cm no apkures caurules un 5cm no sienas skapī, lai izvairītos no augstas temperatūras bojājumiem, pelējuma.

4. Daļa no pelējuma ir plaisas.Tas ir izgriezts, atstājot rūpnīcu, kas ir ērts, lai pircējiem demold.Ja tas nav samazināt, tas nevar būt demolded.Kad izmantot, lai izcirtņi, labi, wrap tos ar plastmasas wrap vai gumijas joslām un ielej šķidrumu tajā.

Iezīmes silikona veidnē produkti:

1. Galvenā sastāvdaļa Silikons, Silikons ir silica gel, dabiska sastāvdaļa, kas pastāv smiltīm, akmeņiem un kristāliem.Ne gumijas, ne plastmasas!Silikagēls ir akmens uz pludmali, zemas oglekļa emisijas un videi draudzīgi.

2. Silikagēls ir augsta elastība, korozijas izturība, temperatūras pretestība, ir piemērota vārīšanai un cepšanai, ir labākās izejvielas tiešā saskarē ar pārtikas produktiem, un tā ir vienkārša un praktiska.

3. Veicot testēšanu, sanitārijas un veselības, dabas antibakteriālas, kas var novērst vairošanās baktērijas un sēnītes.Tāpēc, ka tur ir daudz silikona produktus zīdaiņu produktiem un medicīnas preces.Piemēram: ostomijas, silikona plastiskā ķirurģija, utt.

4. Pārstrādājams, izturību un zemu enerģijas patēriņu.

5. Tas ir stabils, strukturāli un mehāniskās īpašības, tāpēc tas ir ārkārtējas temperatūras izturība un plašā temperatūras diapazonā.Minimālā gaisa temperatūra ir mīnus 40 grādi, un maksimālā gaisa temperatūra ir 230 grādiem.To var sildīt un saldēti vienmērīgi.

6. Tas ir izturīgi pret tīrīšanas līdzekļiem un cita veida kodīgas vielas un ir viegli tīrāma.

7. Pēc lietošanas, jebkuras izejvielas netiks stick uz pelējuma.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti