Urbju Komplekts Keramikas Mozaīkas Betona, Marmora Sienas Urbis Sakausējuma Trīsstūris Urbi Urbt Overlord

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: yz85 lielgabarīta virzuļi.

    €1.37 €1.49
  • Modeļa Numurs: Urbis
  • Veids: Centrs Urbis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: ANENG
  • Materiāls: Kobalta Tērauda Sakausējumiem
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Sertifikācija: CE
  • Izmantošana: Koka Urbšanas

Urbju Komplekts Keramikas Mozaīkas Betona, Marmora Sienas Urbis Sakausējuma Trīsstūris Urbi Urbt Overlord

Funkcijas: 1. To var uzstādīt daudz veidu mašīnas, piemēram, parasto rokas urbji, stenda treniņi un uzlādējams treniņi, un iespīlēšanas diapazons ir lielāks vai vienāds ar 10 MM. 2. Tā ir funkcija no parastā stikla, keramikas urbi un funkcijas, elektriskais āmurs, urbis.To var izdarīt caurumi cementa nesošo iestāde, kas atrisina problēmu, ka parasto urbi viegli iekrīt, kad tas hits sienu.Keramikas ķieģeļu sienas nesagraujošās. 3. Lūdzu, noslaukiet produkta virsmu tīrīt pēc katras lietošanas, un piemērot anti-rūsas, eļļas, lai novērstu rūsēšanu. 4. Katru reizi, kad jūs to izmantot, tā ir jāinstalē saskaņā ar pareizas darbības.Pēc tam, kad instalēšana ir pabeigta, jums ir palaist to slinki, lai apstiprinātu, ka nav kratot, pirms jūs varat veikt urbšanas operācijas.

Vienuma Tips: Overlord Dimanta Materiāls: YG8 cietā sakausējuma.Krāsa: sarkana.Izmērs: urbja diametrs: 6mm/8mm/10mm/12mm.Lai iegūtu detalizētu specifikāciju, lūdzu, skatiet izmēra detaļu diagrammas.Komplekts stils: A: 4gab/komplekts (6mm, 8mm, 10mm, 12mm); B: 5gab/komplekts (6 mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm).C:1gb(6mm/8mm/10mm/12mm) pēc Izvēles specifikācijas.Darbības joma: To var izmantot atveres, stikla, keramikas flīzes, cementa sienas, plastmasas, metāla loksnes, utt.

Padomi: 1. Litija elektriskie urbji zemākas nekā 24v nav ieteicams lietot.Tie nevar tikt izmantoti bez pietiekama jauda. 2. Urbšanas caurumi, piemēram, flīzēm, stikla un akmens nepieciešams dzesēt ar ūdeni, lai pagarinātu to kalpošanas laiku. 3. Kad urbšanas sienas, nav hit stiprināšanai, citādi tas radīs malu malas sabrukumu.

Komplektā ietilpst: 1*Trīsstūra urbis (stils A/B/C pēc izvēles).

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti