Jauns Dell 7000 7466 7467. Lpp. 7566 7567 Akumulatora Kabelis - Kabelis, Tikai - 0CGRR0 CGRR0 DC02002LF00 w/ 1 Gads Garantija

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: elitebook 840 lcd, ultrabook, battery dell inspiron, tastatūras ps4, battery dell vostro, klēpjdators chromebook datoru, dell inspiron 7567 klēpjdators, 3d bga trafaretu, tastatūra ar aizmugurgaismojumu, akumulators priekš dell inspiron 15.

    €3.19
  • Produkti Statusu: SASTĀVS
  • Modeļa Numurs: 7000 7466 7467. lpp. 7566 7567
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: wondson
  • Veids: Barošanas Kabelis

Produkti

Padomi: 1.Pirms veikt pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet informāciju, kas jums ir nepieciešams, piemēram, daļa numuru,jābūt salīdzināt mūsu fotogrāfijas ar jūsu vecās daļas, pārliecinieties, gan pašu vai saderīga. 2.Mēs piedāvājam veida portatīvo datoru detaļas.Ja kāds no punktiem nav atrodams mūsu veikalā, sazinieties ar mums, lai palīdzētu.

Par cenu izvēle

Cienījamie buye: lai pircēji saņemtu labu un lētu produktu, mēs sekojam kuģošanas politiku, mēs noteikti: 1gb / 2-4 gab. / 5-9 gab. / 10-20 gab četras vienības cenu iespējas.lūdzu, izvēlieties pareizu vienības cena atkarībā no daudzuma, pirms jūs samaksāts.Ja jūs izvēlaties nepareizu vienu.jums ir nepieciešams, lai veido starpība, vai Mēs atsakāmies, lai kuģis, paldies ļoti daudz!

Par algu solītājs: 1.Mēs pieņemam bankas T/T / kredītkartes / paypal. 2.Mūsu cena neietver nodokļus un nodevas , lūdzu, pārbaudiet savu vietējo muitas informations sākumā.Par Shiping: 1.Visas daļas ir pārbaudītas pirms to nosūtīšanas.Mēs nosūtīsim preces nepārsniedzot 2-5 darba dienas (ne brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir pārbaudījis Vilana.lv. 2.Bezmaksas piegāde parasti notiek 15-60 dienu laikā, izmantojot pasta paketi, lūdzu, izvēlieties ātrāk kuģniecības veidā, ja steidzami. 3.Drošības apsvērumu dēļ, mēs tikai kuģu pasūtījumus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts par Vilana.lv.Pēc Apmēram Pakalpojumu: 1.Garantija ir 1 gads.(izslēgt mākslīgo bojāta) 2.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus, sniedz 5 zvaigžņu pozitīvu atgriezenisko saiti, kas mūs, liels paldies.ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, ļaujiet man zināt, iemesls, mēs esam laimīgi, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas. 3.Laipni lūdzam, sazināties ar mums pa e-Pastu / TradeManager / Atstājot Ziņas jūsu rīkojumu, ja kādas problēmas, mēs atbildēsim, cik drīz vien mēs varam !Par Mūsu uzņēmums ir vērsta uz vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības klēpjdatoru piederumi Ķīnā, nodrošinot vislabāko servisu vairāk uzņēmumu un privātpersonu, un cer uz sadarbību ar jums.vislabākie novēlējumi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti