Varas Instruments, Putekļu Savācējs Lielāku Jaudu Elektrisko Āmuru Putekļu Vāciņu Aizvākotās Sprādzes Dizainu Bez noplūdes Ietekme Urbt nepievelk putekļus Aizbāzni

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bezvadu trieciena uzgriežņu atslēgas, jeffy t krekls, 18v bezvadu trieciena uzgriežņu atslēgas, makita, 88v akumulators, urbšanas āmuru, urbšanas hilti, urbšanas pagarinājuma stienis, genshin ietekme, 18v motor.

    €1.29 €2.35
  • Modeļa Numurs: Elektriskais āmurs urbšanas putekļu vāciņu
  • Specifikācijas: Elektriskais āmurs urbšanas putekļu vāciņu
  • Piemērots: 4-10mm drill bits
  • Piemērojamo Skatuves: inženiertehniskās iekārtas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Sertifikācija: CE, ROHS
  • Atbalsts: Dropshipping/Vairumtirdzniecības/Mazumtirdzniecības/Ātra Piegāde

Apraksts:

Elektriskā Urbja Putekļu Savācējs

Ar mūsu urbt segšanai sistēmu, jums var būt putekļi un gruveši tīru darba vietu.Urbt pielikumu, ir izgatavots no izturīgas plastmasas.Tas ir aprīkots ar doba kamerā, kas savāc putekļus un netīrumus, kā jūs urbt katru caurumu.

Jūs love to, kā ērti un viegli šo pielikumu padara tas, lai attīrītu pēc projekta.Tāpēc, ka šis rīks ir daudzpusība un lietderību, tas padara lielisks papildinājums jebkuram toolbox.

FUNKCIJAS

Putekļu Savākšanas Tool: Lai saglabātu virtuves no aptver jūsu grīdas un mēbeles, pamēģiniet šo universāls urbis pielikumu.Šī parocīgā ierīce der uz urbjiem un nozvejas putekļu radīti no urbšanas caurumi drywall, koka, metāla, betona un citiem materiāliem.

Der Vairākiem urbjiem: regulējama urbt vāku var izmantot dažādu māju projektiem, kas prasa urbšana.Bļodā pielikumu der urbji visu zīmolu bez nepieciešamajām korekcijām.

VIEGLI LIETOT: pievienot putekļu ķērājs ar savu urbi, pirmo twist off skaidrs vāku.Ievietojiet urbis uz bāzes pielikumā, nodrošinot to, ka apaļa suka ir aprīkots ap savu urbi.Pēc tam uzlieciet vāku, un jūs esat gatavi noķert putekļiem.Lai iztīrītu pielikumu, tikai twist off vāku un iztīriet putekļus.

SAMAZINĀT VIRTUVES: DIY projektu var iegūt netīrs.Kā jūs urbt jaunus caurumus, liels vai mazs, smalks pulveris, atrisina visā telpā no atdalījās sheetrock vai koka gabalu.Izmantojiet šo plastmasas urbšanas palīgierīces, lai kontrolētu atlūzu un atstāt savu grīdām un virsmām dustless tā, ka tīrīšana pēc projekta ir viegli.

Specifikācijas:

- Elektriskais āmurs urbšanas putekļu vāciņu

- Putekļi, nepievelk putekļus, fiksētā

- Piemērots 4-10mm drill bits

- Bļodas-formas dizains, ērtāk izmantot, lielāku jaudu

- Slēgtā sprādze dizains nodrošina to, ka putekļi nav noplūdes.

- Neslīdoša sūklis + pvc triecienizturīgs un klusums starplikas, stabils

- Piemērojamie skatuves:

Piemērots inženierijas iekārtas, gaisa kondicionēšanas iekārtas, sienas urbšana, utt.

Paketē Iekļauts:

1 x Putekļu vāciņa, elektrisko āmuru un urbi

Piezīmes:

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas faktisko aspektu dēļ, manuāla mērīšana!Paldies !

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi, mēs centīsimies mūsu labāko, lai kalpotu jums .

Paldies par jūsu pozitīvu atgriezenisko saiti un atbalstu, lūdzu, jūtieties brīvi nopirkt!

CERU, KA JUMS IR JAUKA IEPIRKŠANĀS!

Starp citu, ja jums patīk mūsu veikalā, lūdzam pievienot mūsu veikalā, lai jūsu Mīļākie Veikali.Jūs varat saņemt mūsu Jaunā ierašanās un Atlaides informāciju laikā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti