Āra Wild Life Avārijas Tiešo Dzeramā Ūdens Filtrēšanas Rīku Dezinfekcija Individuālo Ūdens Attīrītājs Portatīvo Filtrs Salmi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīrietis seksa rotaļlietu, svarīgi, dzeramā ūdens, lifestraw liela apjoma ūdens filtrs, lifestraw ūdens filtrs pudeles, avārijas karstā ūdens, xxxtentacion, dzīves salmi, joks gredzens, papildināt dzeramā ūdens, spēle dzimums.

    €4.18 €8.88
  • izmērs: M
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti

Apraksts:

Kompakts Dizains: pasākumi 3.2x22cm(1.3x8.7inch) izmērs un ir aprīkots ar pārnēsāšanas siksnu, viegli baudīt svaigu dzeramo avārijas ūdens, visur jums iet.

Svaiga Ūdens: ūdens filtrs izdzīvot ir izstrādāta, lai nodrošinātu svaigu, tīru dzeramo ūdeni.Tas ir arī paredzēts, lai samazinātu hlora kaitīgās daļiņas un nepatīkamu smaku, lai uzlabotu garšu.

Filtra Gultām: Katram ūdens attīrītājs izdzīvošanas Filtrs Salmi ir paredzēti, ar dobu šķiedru membrānas, lai efektīvi novērstu 99% kaitīgo baktēriju 0.01-mikronu filtrācija.

Daudzfunkcionāls Lietošana: Viegli pārnēsāt un lietot, var izmantot, ceļojot, pārgājieni, kempings, iesaistoties āra darbu, laikā dabas katastrofas, avārijas un tā daudz vairāk.

Ilgs Mūžs: Pat ja neliela izmēra, tā lepojas ar 1500 litru filtrs jaudas!

Specifikācija:

Materiāls: ABS+PE

Izmērs: apm. 3.2x22cm/1.3x8.7inch

Plūsma: 550ml /min

Filtra Tilpums: 1500L

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Portatīvo Ūdens Filtru, Salmu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti