Sieviešu, Vīriešu Saskaņā Ķivere Velo Cepure Velosipēdu Galvaskausa Vāciņu Āra Sporta Elpojošs Vasaras Ledus Zīda Klp Izjādes Pretvēja Kapuci

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cepuri ledus cool, velosipēds klp, velosipēds cepure ķivere, nopirkt klp, basebale klp, valv klp galvaskauss, galvas apsējs velosipēds, ledus ledus, velo cepure, riteņbraukšana klp galvaskausa poliesteris.

    €3.24 €4.97
  • Materiāls: Viskozes
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Modelis Tips: Drukāt
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

Viens Izmērs Der Visiem: elastīgā cepurīte der lielākajai daļai cilvēku ir 56-62cm/22.05-24.41 collu galvas apkārtmērs.Tas var attiekties uz galvas un ausīm, arī bez papildu savējos.

Portatīvo: Der saskaņā ķivere var pasargāt galvu no vēja, sniega un lietus.Tas ir arī viegls un pārnēsājamo, lai kārtīgi to uz augšu un nodot to savā kabatā, kad to neizmanto.

Turpinu Atdzist: iekšējās riteņbraukšana galvaskausa vāciņš ir izgatavots no ledus, zīda, var saglabāt savu galvu un ausis atdzist.Tikmēr, mēs esam uzlabojuši ausu cepuru dizainu

tāpēc, ka jūsu ausis ir pilnībā nosegta un aizsargāta.Pārvietojoties, jūs varat baudīt mūziku ar austiņām, vienlaikus nedomājot, ka austiņas samazināsies.

Elpojošs: Mēs nevaram izvairīties svīšana ja uzdevums.Bet nav jāuztraucas par to, saaukstēšanās, valkā mūsu ciklu noslēgs, tas var saglabātu atdzist un ātri iztvaiko to.

Pieteikums: Mūsu ziemas sporta beanie ir piemērots visām āra aktivitātēm, piemēram, riteņbraukšana, slēpošana, skriešana, pārgājieni, skriešana, un darba.

Specifikācijas:

Veids: Velosipēds Galvaskausa Vāciņu

Dzimums: Unisex

Materiāls: Ice Zīds

Krāsa: Melns, Pelēks

Galvas Apkārtmērs: Aptuveni 56-62cm/22.05-24.41 collas

Paketē Iekļauts:

1pc x Velosipēdu Galvaskausa Vāciņu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti