8-in-1 Taktiskās Pildspalvu Portable Self-Defense Rīku EDC Rīki Multitools Kartes Āra Avārijas Rīki Vīriešiem'sGifts par Tēva Draugs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: emt-medicīnas darbinieks, Āra, jet plīts, tēvs, dēls t krekls, kartes multi instruments, edc, emersons, āra rīks, edc rīks, bushcraft komplekts.

    €4.17 €7.58
  • Atbalsts: Dropshipping/Vairumtirdzniecība
  • Materiāls: Alumīnija
  • Veids: Pirmās Palīdzības Aptieciņas, taktiskā pildspalvu self defense
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikums: Tēva diena dāvanu Valentīna diena dāvanu

Apraksts:

- SPĒCĪGS AMATS: ZSB-03 Taktiskās Pildspalva apvieno visvairāk-nepieciešams EDC rīkus vienā izturīga, labi izstrādātu taktisko pildspalvu.Jūs jūtaties pārliecināti aprīkots ar multi-mode LED taktiskais lukturītis, piemaksu stikla breaker, multi instruments, gluda rakstīšanas lodīšu pildspalvu, un ārkārtas svilpe.

- Būvēts, Lai Pēdējā: Šīs taktikas metāla pildspalvu ir tas ilgajam.Pasūtījuma desgined par lietošanas ērtumu un izcilu izturību.Mehāniski ar precizitāti no GAISA PAKĀPES ALUMĪNIJA ārkārtēju izturību un vieglu manevrētspēju pašaizsardzību situācijās.Šis ir viens no top rated pašaizsardzības rīki sievietēm.

- Gluda Operators: Šī vieglā, lodīšu pildspalva raksta kā sapnis; gluda un precīza.Nēsāt kabatā, somiņā, ir apgriezti, lai jūsu jostas vai Molle sistēmas.Tas viegli iet visur.

-Ain ne Tikai Pildspalvu: no pirmā acu uzmetiena, tas stabilu pašaizsardzības rīks, kas izskatās kā pildspalva.Ar vienu ātru pārvietot, tas efektīvas taktikas multi instruments, lukturīti, pildspalvu kļūst par jūsu visuzticamāko self defense aizsardzību.Izmantojot mūsu tiešsaistes apmācību, jums būs iespēja, lai skandāla off vai sakāvi plēsoņa, kā arī lauzt auto logu.

--------------------------------------------------------------------------

VALENTĪNDIENAS DĀVANAS VIŅAM: jūs esat gatavojas valentīndienas dāvanas Viņam, jūsu vīrs, tētis, draugs, brālis vai pat sevi?Mūsu taktiskā pildspalvu padara labāko ganāmpulka stuffers dāvanas.Tas var radīt papildu ērtības mums strādāt mājās, laukā vai ikdienas braukšanai, u.tml.To arī var izmantot, lai lūgt palīdzību un aizsargāt mūsu drošību, ja kāds jums rūp, ir apdraudēta.

TAKTISKĀ PEN (8 in 1) VALENTĪNDIENAS DĀVANU KOMPLEKTS VĪRIEŠIEM: Tā ir labi izstrādāts kompakts taktiskās pildspalva, kas apvieno visvairāk vajadzīga EDC rīki, ļoti izturīga.Jūs atradīsiet: multifunkcionāla galvas( var izmantot, lai atvērtu pudeli, utt), fire starter, avārijas svilpe, premium stikla laužot galvu, kompass, great rakstiski lodīšu pildspalvu.Dāvanu kaste ietilpst taktiskās pildspalvu, multi-instruments, kartes, apsveikuma kartes un papildu tintes kasetnes.

JUSTIES DROŠI AR MŪSU RĪKU KABATĀ: ir daudz daudzfunkcionāls instruments, produktiem, kas tur, bet mēs ne vienmēr atcerieties, lai veiktu tos kopā ar mums.Ikreiz, kad jūs saskaras ar bīstamu situāciju, tas ir lielisks papildinājums jūsu personisko glābšanas rīkiem.Tātad, veikt to kabatā, portfelī, klēpjdatora soma, utt.Jo īpaši attiecībā uz bērniem, sievietēm un vecākiem, whistling skaļi var palīdzēt iegūt vairāk iespējas izvairīties no avārijas.

IZGATAVOTS NO ULTRA-SPĒCĪGU GAISA kuģu ALUMĪNIJA: Patentēts vītnes dizains pie roktura un īkšķi galvas ļauj īkšķi rokturis: optimāls veids, lai pilnībā nodot jūsu spēkos, lai uz mērķi.Nebūs pārtraukuma.Nerūsē.Pat krītot ūdenī nejauši, ņemtu to ārā no ūdens, EDC pildspalvu joprojām var rakstīt pareizi .Nav noplūdes problēmu.

COOL &UNIKĀLU VALENTĪNDIENAS DĀVANAS VĪRIEŠIEM: Mūsu objektus vislabāk Valentīndienas Dāvanas.Arī padara lielisku Farhers Dienas Dāvanas, dzimšanas diena dāvanas, Ziemassvētku ganāmpulka stuffers klāt, gradācijas dāvanas, jubileju klāt vai tikai tāpēc, ka!Vīrs Valentīndienas Dāvanas no sievas ir īpaši vērtīgu, sniegt savu vīru, kaut viņš būs mīlestība!

Specifikācijas:

Izturīgs, gaisa pakāpes alumīnija korpuss

100 lūmeniem lukturīti ar diviem režīmiem

Izmanto pieņemamu cenu un gluda lodīšu uzpildes optimālu rakstīšanas pieredzi

Nerūsējošā tērauda kabatas klipsis tur pildspalvu, ērts

Ultra-Grūti volframa karbīda stikla breaker

Multi-Instruments

Paketē Iekļauts:

1* taktiskā pildspalvu

Kxrotov Sacha19862021-05-28
"Very decent made pen. The flashlight is good. A little bit of a beat inside. Wrapped it and the problem disappeared."
Iqejotekufop2021-06-29
"всё соответствует описанию спасибо"
Kendramichelle2021-05-05
"Very cool. Excellent quality."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti