Augstākās Kvalitātes Kim Chun Mei Jin 梅 Iepakojuma Jinjunmei Cha 250g

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: jinjunmei tēja, detox tēja, jin jun mei tea, melnā lapu tēja, jinjunmei, jin jun mei, 10 sim karti tālrunis, oolong tējas, kaste tējas, cha.

    €22.27 €28.54
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: ANCHENG

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk tējas, laipni aicināti apmeklēt mūsu veikalā!Ievads

:Jin 梅 tēja pieder pie draudzes melnā tēja, kas ir cēlies no Tong Mu village, Wuyishan Pilsētas, Fujian provincē.Jin Junmei ir retu dārgumu tēju.Tās forma ir maza un kompakta, ar zeltaini dzelteniem samta tēja.Tā zupa ir zelta, un tās ieejas ir salds.Kofeīns un teofilīns tēju Jin Chun Mei ir diurētisku un tiek izmantoti, lai ārstētu tūska.Jin 梅 ir efektivitāte antiphlogistic germicidal, Sheng Jin ieskaita siltumenerģiju, spēcīga sirds antispasmodic, silts vēderā, kas aizsargā kuņģa, novērš kariesa, regulē tauku vielmaiņu, samazinot saslimstība ar hipertoniju un koronāro sirds slimību.

Produkta īpašības:

Pakāpe: AAAA

Iepakojums: BagWeight: 250g / 500g / 1000g

Iepakojuma saraksts: 1 * Melnā Tēja

Derīguma termiņš: 36 mēneši

Ražošanas vietas: Wuyi Ķīna

Alus rokasgrāmata:Ledus tēja:1. Likt 1-2 tējkarotes Melnās tējas vērā tukšo tējas maisiņus, un pēc tam nodot kauss.2. Piepildiet tasi ar 8 fl.oz, 85-95° (185-205°) ūdenī.3. Pagaidiet, līdz jūs redzētu, tējas lapas tiek pagarināts. (3-5 min)4. Baudiet savu tēju.Ja jūs, piemēram, ledus tēju, var pievienot ledu vai citronu.Karstā tēja:1. Ņem aptuveni 5g tējas, likt tos Tējkanna.2. Pārlej ar vārītu ūdeni (par 85-95°C) (185-205°) uz Tējkanna.3. Par 5-10 sekundes vēlāk, atsevišķa tējas un ūdens pirmās kārtas alus.4. No šīm brews, atsevišķa tējas un ūdens, kas 15-45 sekundes.

Sushikoly2021-03-23
"A good black tea, when he also not quite a Darjeeling zoom ranges. Is his money more than value."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti