1pc Kaķis Mierīgu Pārvadātājs Maisiņš Maisiņš Universāls, Mīksta pārvadātājs 50cm Oxford audums Kaķis Mierīgu Pārvadātājs Kabata Piederumiem

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: melnais kaķis, plakāts, cat doll 50cm, somā mazo, melnais kaķis, plīša, somiņa produktu kaķi, kaķu rotaļlieta, ziemas kaķis pārvadātājs soma, kaķu pakaiši 50cm, kaķis monēta maku, somiņa mājdzīvnieki.

    €6.95 €10.69
  • Krāsa: Ezers Zils, melns
  • Garums: 50cm
  • Slēgšanas Tips: ielīmējiet
  • Materiāls: Citi, oxford audums
  • Feature1: Padarīt Jūsu Pet Cat Palikt Pie Vieglumu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Feature2: Viegli Veikt Jūsu Kaķis Ārā
  • Veids: kaķi
  • Feature3: Daudzpusīga Lietošana

"Es pasūtīju šo, pamatojoties uz tiešsaistes reklāmas.Man bija vecākais kaķis, kurš īsti nepatika, pārvadātājiem un viņa bija slima, lai es pasūtīts to, kā iespējami mazāk stresa veids, lai ņemtu viņu uz vet.Tas bija milzīgs hit.Viņa bija ļoti mierīga, nevis stresa un nemierīgi.❤️ Es negribu iet atpakaļ uz pārvadātājiem, kas kādreiz atkal.Arī, tas man palīdz samazināt mana kaķa nagiem un viņai zāles.Viņa doesn 't prātā, ir maisā"- Džūdita W., TX

Jums nav ne jausmas, cik daudz trauksme tas ietaupa jūsu kaķis no!

Pārvadātājs maisiņš šūpuļi tos komfortu un palīdz tur viņiem MIERU.

Padarīt transportēšanas kitty viegli ar mūsu Kaķis Mierīgu Pārvadātājs Maisiņš!FUNKCIJAS:

ฅMake Jūsu Pet Cat Palikt Pie Vieglumu: atvērt, lai jūsu pet ' s head ir regulējams, un tur ir 2 atveres priekšā ķepas, kas var tikt slēgts ar Velcro.Ļauj jūsu kaķis vai neliels suns, lai redzētu savu apkārtni, kas palīdzēs uzturēt viņu pie vieglumu.

ฅEasy, lai Veiktu Savu Kaķi Ārā: Tas ir plecu siksnas cilpas, kas padara vieglāku uzskaites un uztur jūsu pet tuvu jūsu ķermenim.Plecu siksnu var būt nodrošinātas ar drošības jostu, drošai auto braucieni.

ฅ Daudzpusīga Lietošana: Mīksto pārvadātājs par kaķiem un maziem suņiem.Var izmantot arī kā skaistumkopšanas maisu, lai apgriežot nagus, vanna laiku, vai lieto zāles.

ฅ Augsta Kvalitāte-Izgatavoti no Oxford auduma materiāla, var izturēt ilgtermiņa nulles, no kitijas ķepu, rip-izturīgs, spēcīgs un izturīgs.

SPECIFIKĀCIJAS:

Krāsa

Ezers zils, melns

Materiāls

Oxford audums

Garums

50cm

Fit Pet Izmēra

Ietvaros 50cm garums, ievērojot 15cm platums

Fit

Maz kaķis/suns

Paketē Iekļauts

Kaķis Mierīgu Pārvadātājs Maisiņš x 1/2/4gab

PIEZĪMES:

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts attēlā.

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti