Ir 2021. Zīdaiņu Mulity Krāsains Tilla Tutu Svārki Pom Pom Bumbu, Acs Princese Mini Kleita Bērnu Apģērbu Pettiskirt Meitene Apģērbs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ball pom, šifona blūze, svārki sievietēm, maigi rozā tilla svārki, blūze pusaudžu, svārki, lineārā slēdzis, greznums, mickey mouse svārki, zila elsojošs svārki.

    €6.20 €12.39
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Modeļa Numurs: Kleita
  • Dzimums: Meitenes
  • Nodaļas Nosaukums: Bērni
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modelis Tips: Ziedu
  • Materiāls: Poliestera
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Apdare: Priekšgala
  • Zīmola Nosaukums: zcaynger
  • Stils: gudrs
  • Kleitas Garums: Virs Ceļgala, Mini

Jaunu Tutu Svārki baby girl apģērbu vasaras 3M-8T Princese Mini Pettiskirt Puse Deju Varavīksnes saia tutu bebe Bērnu Apģērbs

Ja jums ir nepieciešams liels daudzums preču, jūs varat sazināties ar mums,Mēs atbildēsim jums 24 stundas diennaktī.

Sava Rūpnīca

Pielāgotā secībā un dizains ir pieņemts ar nelielu MOQ (minimālais pasūtījuma daudzums). 1. Konkurētspējīgu Cenu: nr. tālākpārdevējs, rūpnīcas cena ir konkurētspējīga.Lielāka daudzuma, zemāku cenu. 2. Augsta Kvalitāte: Mums ir profesionāla, QC, kā arī veikt pārbaudes no izejvielām līdz gataviem produktiem. 3. Lielisku Pakalpojumu: "klients ir pirmais" ir mūsu galvenā vērtība, Savlaicīgu atbildi 24 stundu laikā. 4. OEM/ODM, pielāgošana ir pieņemami un ļoti atzinīgi novērtēja. 5. Atbilstošu noliktavā: parasto gabalu noliktavā, jūsu pasūtījums var tikt nosūtīti ātri veidā.

Kuģniecības Priekšmetus, kas tiks nosūtīts 72 stundu laikā, kad sistēma pārbaudīt jūsu pasūtījuma (Izņemot brīvdienas un svētku dienas).Parasti mēs pieņemam Tikai Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pastu .ASV ,mēs nosūtīsim pa E-pakešu .Aplēses kuģniecības laiks ar China Post Air Mail ( Piemēram, valsts ).ASV: 15-25 dienās.Eiropas Shiping.please:15-25days.Lai Krievija : 25-40days Brazīlijā : 30-50days Klientu apkalpošanas dienests 1.Jautājums: Ja Jums nav got zemes laika.Atbilde :Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas ,mēs palīdzēsim, lai izsekotu un ļaujiet jūs zināt, sekojot panākumiem ,vai jūs varat izsekot tos www.17track.net . 2.Jautājums: Kad jūs saņemsiet nepareizu produktu( piemēram, nepareizu krāsu ,nepareizu izmēru) .Atbilde :Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, lai apstiprinātu, ja mums ir nepieciešams, lai nosūtītu tiesības preci atkārtoti vai cita veida kompensācijas atzinumus . 3.Jautājums: Kad jūs saņemsiet lauzts /defektu produktu vai tas ir salūzis pēc tam, izmantojot vairākas dienas.Atbilde Atbilde : Mēs varam saprast defected produkts var padarīt jūs jūtaties sarūgtināts , lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas kompensācijas atzinumus , mēs izstrādāsim to 48 dienas . 4.Jautājums:Nodokļu Un Nodevu.Atbilde :Parasti mēs izvēlamies dāvanu, kā iespējas un rakstīja zemu summu vēlaties pasūtīt ,bet tad, kad jūsu Vietējās paražas ir nepieciešams, lai uzlādētu jebkuru nodokļu , jums ir nepieciešams, lai to nes .

Seanaboo12021-04-30
"Beautifully"
X Ed Alko2021-06-21
"bought for 3 year old neice, she absolutely loves it. it's so well made for something tricky and small. the small pom poms are so cute in the netting of the skirt."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti