1pc Nagu Suka Tools Failu Nail Art Aprūpes Manikīrs Pedikīrs Mīksta, Izņemiet Putekļu Nelielu Leņķi Tīrāku Akrils&UV Pulveris Noņemšanas Suka

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: el sukas, knit yarn, melna nagu mākslas otu, kvarca nail art rīki, dh naglas, nagu suka, moyra nail art, nagu krāsas pildspalvu, moldes manikīrs, aplauzums suka.

    €1.46
  • Gabalu skaits: Viena Vienība
  • izmērs: 1 pc
  • Vienuma Tips: Nagu Suka
  • Zīmola Nosaukums: DWLOL
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas stienis + neilona vilnas
  • Modeļa Numurs: MDSMTA01

【Materiāls] aicina Augstas Kvalitātes Neilona materiāla un mīksta Sintētiska. 【Size] aicina Kopējais garums: 18.3 cm 【Nail Art Putekļu Birste] aicina suka ir profesionālu nagu mākslas rīks, ko izmanto, lai noņemtu putekļus no nagu vai akrila padomus.Svarīgi jaunāku vai nagu mākslas Mīļotājiem darīt nail art akrila nagus. 【Nagu Brush Cleaner Mīkstu Putekļu Noņēmēju] aicina grima noņemšanas birstes ir mīksts, var izmantot nagu art lai noņemtu putekļus uz nagiem, to var arī izmantot, lai izveidotu jūsu sejas, tas nesāpēs jūsu nagus vai sejas. 【Daudzfunkcionāls] aicina mīksto vaigu otas, ir viegli, lai novērstu putekļu daļiņas laikā nagu laka procesu, jūs arī varat pieteikties tos kosmētiku ar vaigu vai pulveris.Piemērots Profesionālai manikīra izmantot vai personas DIY nail art lietošanas mājās.Lieliska dāvana jūsu draugiem.

Arsenvengger2021-07-14
"Very nice brush, as in the description"
Elguaposupreme2021-06-26
"Excellent brush, not big, then what you need. In addition, very beautiful♥& Middot;"
Bobby B20102021-06-06
"I really liked the brush. Pile fluffy and soft. Well stuffed, does not break the pile."
Kgavrilaf Smol0582wz2021-04-28
"Хорошие кисточки. Обошлись в 30р две штуки."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti