Bezvadu Termometru, Higrometru, Iekštelpu Āra Termometrs Bezvadu Temperatūras & Mitruma displejs Siltumnīcefekta Tabula

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: termo higrometru bērniem, thermopro bezvadu termometrs, cepšanas termometrs bezvadu, saules termo higrometru, ibutton temperatūra mitrums data logger, adatu bezvadu termometrs, temperatūra mitrums datu malkas cirtējs iekšējā, ciparu multimetrs profesionālās testeris, termo higrometri 100, aneng q1.

    €4.86 €8.10
  • Izmantošana: Sadzīves
  • Teorija: Termo Mērītājs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: ANENG
  • Sertifikācija: Nav
  • Higrometru Termometrs: Iekštelpu Āra Termometrs
  • Displeja Tips: ANALOG
  • Bezvadu Termometrs: Bezvadu Termometrs
  • Modeļa Numurs: Termo Mērītājs
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Barošanas Veids: Nav

Funkcijas:

Šajā laika termometrs ar precizitāti termometrs spole nodrošina precīzus rādījumus.Šī higrometru izmanto iebūvēto automātisko indukcijas bloks, kas ļauj reālā laika izpētes, tāpēc jums nav nepieciešams, lai kalibrētu un tas nav vajadzīgs akumulators.

Āra thermomete r ietilpst Alumīnija sakausējums, ārējā gredzena, stikls, spogulis, plastmasas šasija, alumīnija skalu un rādītāju, misiņa karājas gredzens.Tāpēc mūsu higrometri telpās ir izturīgāks nekā citiem termometriem, higrometriem.

Apaļā termometru, higrometru, bezvadu, var izmantot iekštelpās, kā dekorācijas vai rīkus, piemēram, sienas, galda, ledusskapis, durvis, saldētavu, inkubators, siltumnīcas, audzēšanas kastes, auto, bērnu istabas u.c.vai kā mērīšanas līdzeklis, lai veiktu ārā un izmantošanai ārpus telpām.Higrometru, kas ir piemērots gandrīz jebkurā mērīšanas skatuves.

Higrometru termometrs pulkstenis ir stikla lēcas, melnās rokas, white dial, un skaidrs mēroga padarīt lasījumā viegli.Likt 2-in-1 termometru un higrometru, uz galda vai pakārt to uz sienas.Jūs varat zināt temperatūru un mitrumu telpās vai ārā jebkurā brīdī.

Šī higrometru/termometrs precīzi mēra temperatūru un mitrumu, vienlaicīgi svārstās no -20 līdz 120℉/-30 un 50℃ uzņemt visus klimatā, gan Celsija, gan Fārenheita ir pieejami; mitrums diapazonā no 0 līdz 100%RH.Plašā mērījumu diapazonā var atbilst lielākā daļa no jūsu mērīšanas vajadzībām.

Komplektā Ietilpst:

1x Termometru, Higrometru

Specifikācijas:

Materiāls: Alumīnija

Izmērs: 108x100mm/3.9x4.3 collas

Mērīšanas diapazons: temperatūra -20 ~ 120 .F, relatīvā mitruma 0 ~ 100%RH

Mērījumu precizitāte: +/-7%RH (40 ~ 70%), +/-5F

piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti