10 SMD5050 LED Multi Krāsu Zemūdens Ūdensizturīgs Kāzu Puse, Vāze Bāzes Gaisma Ar 24 Atslēgas Tālvadības pults, lai ūdenspīpe ūdenspīpe

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rotangpalmas vāze, ūdenspīpe, hooka ūdenspīpe, ūdenspīpe, led submerse, lego batman, ādas watchband, virzuļa gredzens ģenerators, LED, ūdenspīpe ūdenspīpe.

    €1.60 €1.76
  • Modeļa Numurs: Ūdenspīpe Gaismas
  • Skaits, Gab: 1pc
  • Aizrautīgs Laiks: 6h
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikumi: Izmantot jebkurā vāzes, Zemūdens, papīra laternas ziedu kompozīcijas
  • Nosaukums: LED Vāzes Bāzes Gaismas
  • Svelme Piegādes Veida: Citi Spīd Aksesuāri
  • Tālvadības?: Jā, INFRASARKANO staru tālvadības pults, lai ieslēgtu/izslēgtu gaismas
  • ūdensizturīgs, vai ne: 100% ūdensizturīgs dizains
  • Krāsa: RGB Multi-Krāsas, Ar tālvadības kontrolieris var parādīt, 16 dažādas krāsas
  • Zīmola Nosaukums: KITOSUN
  • Veids: Kāzu Svētku & Grupa Krājumi
  • Godu: Mājā Pārvietojas, Pensijas, Zemes Diena, PATEICĪBA, St Patrick ' s Day, Aprīlis Fool Diena, Ķīniešu Jaunais Gads, Ziemassvētku, Bērnu Diena, Valentīna Diena, Tēva Diena, Lieldienas, Dzimumu Atklāt, Kāzas, Kristību & Kristības, Atpakaļ Uz Skolu, Dzimšanas Dienas Svinības, Izlaidums, Kāzu & Iesaistīšanos, Grand Pasākums, Jubilejas, Halloween, Mātes Diena
  • Led Gaismas Daudzums: 10pcs Super spilgti Multi-krāsas LED SMD5050
  • izmērs: D2.75"*H0.9"

10 SMD5050 LED Multi Krāsu Zemūdens Ūdensizturīgs Kāzu Puse, Vāze Bāzes Gaisma Ar 24 Atslēgas Tālvadības pults, lai ūdenspīpe ūdenspīpe

Šī gaisma ir alos ūdensizturīgs dizains ...Tāpēc tas nav tikai par papīra laternām...Mēs arī izmantot tos citām vajadzībām.ja jūs vēlaties, lai .

*** Tālvadības, Tātad , tas ir viegli, lai ieslēgtu gaismu, Kad jūs vēlaties, lai tos izmantot .Vienkārši nospiediet pogu.

*** Wireless , 3AAA Sārma bateriju darbināmas (Vairāk nekā 24 stundas life) , Nav nepieciešams elektroniskās vispār...pilnīgi portatīvo.

*** Viegli uzstādīt.Ar āķa karājas uz leju ,Jūs varat pakārt to ar metāla āķi tieši...

*** Super Spoži . 10 Super spilgti SMD LED, Šīs LED Gaismas ir profesionāli apgaismojuma gaismas avots..viņi ir super spilgti.Jāpiedāvā pietiekami daudz apgaismojuma, lai jebkura izmēra papīra laternām.Pat tas ir 25" .Nekādu problēmu.

*** 16 Statiskās krāsas , Ar 24keys tālvadības pults, jūs varat izvēlēties, 16 différents krāsu tik viegli .Lai tā var fit jebkuru tēmu personām.kāzas ..

***4 Krāsu Flash modeļi , Ātrie & Spilgtums ir regulējams

Produkta Iespējas:

1. 10pcs Super spilgti Multi-SMD5050 krāsas LED gaismas

2. 3AAA Alkalina akumulators ilgst vairāk nekā 8 stundas, dot pietiekami daudz apgaismojuma, lai jebkura izmēra papīra laternas, vāze.

3. Ieslēgt/izslēgt ar tālvadības pults.viegli uzstādīt , ar āķa karājas uz apakšā.

4. Ūdensnecaurlaidīgs dizains , Iegremdējamie ...Īpaša dizaina pierādījumu, lai tas būtu ūdensnecaurlaidīgs .

5. Izmērs : D2.8"*H0.9"

Paketē Iekļauts:

1 x Multi Krāsu Zemūdens LED Vāze gaiši Bāzes

1 x 24keys IS Tālvadības pults

**vāzes, svečturi, 3AAA sārma baterijas NAV iekļautas **

Kā aktīva gaismas ?

----Twist, lai atvērtu bāzes, Instalēt 3 AAA Sārma baterijas pareizi

----Twist bāzes cieši, lai pārliecinātos, gumijas tiesības, ir noslēgts līdz bāzes, Nav plaisu.

----izvelciet plastmasas pieskarieties no tālvadības pults, lai to aktivizētu, Nospiediet.gaisma būs saglabāt statisko balta krāsa...Ja jūs vēlaties, lai to izslēgtu.Nospiediet OFF tieši.

Produkta Attēli:

Pārdevējs Politika

Kvalitātes Saistības:

Mūsu mērķis ir darīt ilgi bussiness ar jums.Mēs garantējam, ka mūsu produkti atbilst šādiem vispārējiem kvalitātes standartiem: Precīza Informācija un Apraksti Mums piegādā produktus, kas ir funkcijas, funkcijas un specifikācijas atbilst aprakstiem un iepakojuma.Mēs cenšamies nodrošināt lietotāja rokasgrāmatas un skaidras instrukcijas pienācīgas angļu valodā.Standartu Ievērošanas Mēs esam uzmanīgi, lai tikai pārdot produktus, kas ir saskaņā ar vispārējiem jaudas, drošības un citus standartus.

Ienākumi :

Mēs ceram, ka mūsu produkcija atbilst jums ,vienalga ,mēs atbalstām 1 nedēļu atpakaļ.Kad jūs saņemtu preces, ja neesat pilnībā apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs jums atrast labāko risinājumu, lai jūs.Mēs uzskatām, komunikācijas, var atrisināt jebkuru problēmu.

Piegāde:

1.Pasūtījumus parasti nosūtīt veic 24-48 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma informāciju un apstiprina maksājumu . 2.Piegāde parasti notiek starp 4-7 darba dienu laikā par FEDEX ,DHL, 15-45 dienu laikā pēc nosūtīšanas.bet var notikt ilgāk (atkarībā no tā, muitas un laiku, piemēram, Ziemassvētku pasts, kavējumi utt.). 3.Atkarībā no svara un apjomu, un, lai izvairītos no kavējumiem no muitas pārskatīšanu, produkti var būt splitted vairāk nekā vienā iepakojumā.Tāpēc vairāk nekā vienu izsekošanas skaits tiks nodrošināts, viens par katru paketi.

Darba Laiks:

GMT+8: 9:00 - 9:00 pm Tiešsaistes Pakalpojumu, Lai jūs.

Bezsaistē, Lūdzu, atstājiet ziņu mums, atbildēsim jums, drīz, kad atpakaļ uz darbu.

VĒLU JUMS LAIMI!

Mariamaliboga2021-01-28
"Bueno"
Bjshirley2021-04-23
"I didn't realize it was just the base I thought the base came with something to sit on the base."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti