Augstas Kvalitātes un Portatīvo Balss Pastiprinātājs ar Mikrofonu Personas Bluetooth-compatibleSpeaker Skolotājiem, Gidiem, Trenažieri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: balss pastiprinātājs skolotājs, megafono portatīvo balss pastiprinātājs, megaphone portatīvo, rca skaļrunis, lenovo skaļrunis, FM Radio, megaphone bezvadu, 18650 mod, megaphon, 150w halogēnu lampas.

    €15.49 €22.78
  • Sertifikācija: Nav
  • Modeļa Numurs: K5
  • Zīmola Nosaukums: FARAJIAJ
  • Vienuma Tips: Rokas Megaphone
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Baterijas Darbības Laiks (Stundas): >10 Stundas

Augstas Kvalitātes un Portatīvo Balss Pastiprinātājs ar Mikrofonu Personas, ar Bluetooth saderīgi Skaļruni, Skolotāji, Gidi, Trenažieri

Aizzīme:

1. Daudzfunkcionāls balss pastiprinātājs: balss pastiprinātāju, austiņas ar mikrofonu, un to var izmantot, kā radio, diktofons, datoru un telefona skaļruņiem, TF karte, MP3 atskaņotājs, augstas veiktspējas akumulatoru, USB utt.

2. Garas darba stundas: portatīvo uzlādējams balss pastiprinātājs ir būvēts 7.4 V/3000mAh lielu litija akumulators ar augstu drošības indeksu un ilgu darbmūžu.Pilnībā uzlādēts akumulators, kas var izmantot 24 stundu laikā (mic) režīmā un līdz 10 stundām (mūzikas režīms).Tas aizņem 2 stundas, lai uzlādētu pastiprinātājs.

3. Uzlabot jūsu balss: skaņas pastiprinātājs ar mikrofonu austiņas ietaupīs ne tikai skaņas, bet arī aizsargā savu balsi, lai maksimāli ar spēcīgu un skaidru skaņu (5W).Jūs varat to izmantot klasēs, metro, utt.

4. Bluetooth balss pastiprinātājs: portatīvo balss pastiprinātājs ar austiņu, ir pastiprinātāju un portatīvo Bluetooth skaļruni.Varat straumēt savu iecienītāko mūziku no jebkuras ar Bluetooth mobilo ierīci līdz pat 10 metru attālumā.

5. Atbalsta mūzikas atskaņošanas: Šis mini balss pastiprinātājs ar mikrofonu var izmantot kā MP3 atskaņotāju, kas atbalsta TF kartes (micro SD max: 64GB) un U diska, vai kā runātājam, ka jūs varat atkārtot personas mūziku.

Specifikācija:

Jauda: 5W

Paplašināt pārklājums: aptuveni 1000 kvadrātmetru

Play režīms: atbalsta USB zibatmiņas disku atskaņošanas un TF kartes atskaņošana

Displejs: daudzfunkcionāls ciparu displejs

Funkcija: atbalsta MP3 un FM radio

Strāvas padeve: USB/DC 5V-0.5 A

Baterija: 3,7 V 3000mAh (darba laiks 24 stundas, lādēšanas laiks-2 stundas)

Darba laiks: 24 stundas

Uzlādes laiks: apmēram 3-5 stundas

Krāsa: melna

Paketē iekļauts:

Balss Pastiprinātājs*1

Mikrofons*1

Uzlādes Kabelis*1

Drošības jostas*1

Lietotāja Rokasgrāmata*1

Inara Tregulova2021-06-09
"No instruction in Russian language, when connecting the charger failed once 'em inside, there is no way to charge."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti