Velosipēds Gaismas USB Uzlādējams ar Tālvadības pulti Velosipēds Aizmugures Gaismas Der uz Jebkura Ceļa Velosipēdi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xr iphone gadījumā ādas adidas.

    €6.90 €13.27
  • Montāžas Izvietojumu: Sēdekļa
  • Modeļa Numurs: 1
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE

Apraksts:

ULTRA-SPILGTAS LED BIKE ASTES GAISMAS: Velosipēds astes gaismas 30 high-end LED gaismas un spilgtumu līdz 85 LM, tas ir spilgti pietiekami, lai ir redzams no 150ft prom miglainas/lietainā dienā, vai pat tumšā naktī.

BEZVADU TĀLVADĪBAS pults: uzstādīt to uz stūres, viegli pārslēgties apgaismojuma režīmos velosipēds aizmugures apgaismojumu, nospiediet četrām pogām uz personas datu apstrādātāju.Kopā sešos apgaismes veidos: (Vienmērīgs ar pilnu spilgtumu/ Ātri Flash/ Plūstošā Gaisma/ Pagriezieties pa Kreisi/ Nogriezieties pa Labi/ Zemes Līnija).

AUTO BREMŽU GAISMAS & ZEMES BRĪDINĀJUMA LĪNIJA: gaisma būs hightlight atgādināt, automašīnām un gājējiem aiz jums, kad bremzēšanas.Unikāls zemes brīdinājuma joslu brīdina jebkuru iespējamo ienākošo transportlīdzekļu, kas nodrošina braucējiem ar savu virtuālo joslas, lai vēl vairāk palielinot redzamību.

USB LĀDĒJAMU: Iebūvēts a 500mAh uzlādējamo akumulatoru, pastāvīgi darbojas apmēram 2,5 stundas ar mirgojoša gaismas režīmu pēc tam, kad pilnībā uzlādēts.Tālvadības pults aprīkota ar CR2032 maināmiem monēta šūnu akumulatoru un tā var turpināt strādāt uz 12 mēnešiem.

Stilīgs un Izgudrojuma izskatu velosipēdu astes gaismas, labi piemēroti visu veidu velosipēdu - Kalnu Velosipēds, Ceļu Velosipēds, Velosipēdu Braukā, Stacionāru zvejas Rīku, utt.Viegli uzsākt pagrieziena signālu, avārijas gaismas, un pārslēdziet apgaismojuma režīmos ar tālvadības pulti, nodrošina lielisku drošību, lai jūs nakts laikā vai lietainā dienā.

Iedarbību ipx4 ūdensnecaurlaidīgs dizains, var lietot lietainā laikā

Uz augšu un uz leju 45° leņķa regulēšanai, ērta un praktiska, var efektīvi novērstu

Specifikācija:

Produkta izmērs: 8.5x2.5cm/ 3.3 x 1 cm

Tālvadības pults izmērs: 5.0 x 4.5 cm/ 2 x 1.8 collas

Gaismas krāsa: sarkana gaisma, pagrieziena signāla dzeltenā gaisma

Komplektā Ietilpst:

1x velosipēdu astes gaismas

1x tālvadības pults

1x Pagrieziena signāla turētājs

1x tālvadības pults turētājs

2x silikona siksniņa

1x USB uzlādes kabelis

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti