Jauno Modes Automašīnas Atslēgu Gadījumā, aptverot Galvenās Soma Bmw F20 F30 G20 f31 F34 F10 G30 F11 X3 F25 X4 I3 M3 M4 1 3 5 Sērija Aksesuāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: e84, bmw i8, bmw f10 accessaries, bmw x3 melnās nieres grils, paneļa līme, bmw 1 sērijas piederumus, durvis, bmw e90 spoguļu, bmw f01 priekšā grils, bmw emblēmu led, bmw f31 aksesuāri sēdekļiem.

    €14.17 €23.61
  • Krāsa: melna/zila/balta/zaļa/sudraba
  • Materiāla Tips: Iegremdējot Sakausējuma, Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: MCOUNUOLA

Specifikācija: Šis produkts ir piemērots BMW, smart key (3-pogu un 4-Pogu pakāpe var būt lietots) Produkta materiāla skaidrojums Šis produkts ir izgatavots no polikarbonāta (PC) saskaņā ar vakuumu un augsta spiediena, Kas ir polikarbonāta (PC) materiāls?Polikarbonāts (PC), materiālu, automobiļu jomā, polikarbonāts ar savu unikālo triecienizturība, nodiluma izturība, UV staru izturība, gaismas caurlaidību un citas priekšrocības, kļūt par ideālu vēlamo materiālu, un 40% vieglāks nekā sākotnējais materiāls.Tik augstas klases automašīnām tiek plaši izmantoti, Polikarbonāta valde ir viens no ideāla daylighting materiāliem arhitektūras apdare rūpniecības pēdējos gados, jo tā augstu gaismas caurlaidību, ietekme izturība, UV staru izturība, laba izmēru stabilitāti un labu apstrādes veiktspēju.Siltumizolācijas rādītājus polikarbonāts ir par 25% augstāks nekā parasto materiāliem, un tās triecienizturība ir 250 reizes lielāks nekā stikla Priekšrocības polikarbonāts (PC) taustiņu, ja Šī atslēgas pakotni, nav nekādas ietekmes uz signāla Signāls var būt pilnīgi izstaroja Var efektīvi tikt galā ar aukstā un karstā laika Produktu, procesu skaidrojums Šis produkts ir 9 slāņu ražošanas process Tas ir apsmidzina ar augsta blīvuma metāla krāsā Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes (UV) vakuuma pārklāšanas Perfekta kombinācija, materiāla un krāsas Iezīme: 1. Anti-fall, izturīgs pret skrāpējumiem, plānas,ne bloķēšanas signālu. 2. Aizsargāt jūsu galvenie gadījumā, ja apvalks no skrāpējumiem. 3. Unikālo izskatu.Paketē Iekļauts: 1 X Taustiņu Gadījumā ( Nav iekļautas svarīgākās)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti