100Pcs/Daudz Tējas Maisiņu, Filtru, Papīra Maisiņi, Tukšas Aukliņu Teabags Par Garšaugu Tēja

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xs puse gara kleita.

    €0.88 €1.31
  • Zīmola Nosaukums: TPXCKz
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1. Augstākās kvalitātes materiāla-Mūsu tējas maisiņi ir izgatavoti no pārtikas klases Dabīgā Koka Celulozes Filtrs, Papīra somas materiālu, hloru nesaturoša, ultravioletā sterilizācijas & infrasarkanās žāvēšanas procesu, pārliecinieties, ka tās ir drošas & veselīgs jūsu ikdienas lietošanai.

2. Lieliski saglabāt tējas garšu -- Dabas videi draudzīgs filtrs tukši tējas maisiņi ir slim un plānas ar perfektu izplatās funkciju, un ļaujiet jūs varat iegūt sākotnējo aromāts tēja pie ārkārtīgi.

3. Vienkārši lietot un tīrīt-up -- profesionālā aukliņu tipa konstrukcija ļauj tējas lapas nekad ievadiet muti, lai iekārtās. garšu.Un somas tēja ir sadalās, ka ļauj tieši izmest, izmanto arī tējas maisiņu ir daudz fizioterapija.

4. Lietot to jebkurā vietā, jebkurā laikā-Mūsu papīra maisiņi ir pārnēsājamiem un ērti, lai jūs varētu veikt jebkur.Ideāls, lai jūs, lai padarītu tasi tējas, jūs mīlestību, par mājām, biroja vai ceļa izmantošanu.

5. Daudzfunkcionāls -- Mūsu tējas maisiņus var plaši izmantot, lai padarītu Tēja, kafija, Kafijas piens, tēja, Zāļu tēja, Ķīnas augu izcelsmes zāles, Kāju vanna soma, Garšvielu maisiņu, Liekot bambusa ogli iekšā garšu un attīra gaisu, Smaržu maisiņu, Kampars bumbu, Padarot žāvētāju utt.

Specifikācijas:

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Nosaukums: 1 set (100gab) papīra tējas maisiņu

Materiāls: pārtikas klases Dabīgā Koka papīra Masas Filtru Papīrs

Krāsa: koks krāsa/balta

Izmērs: 5*7cm

Paketē iekļauts: 100gab tējas filtru maisiņi

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti