12Pcs DIY Metāla Sapnis Ķērējs Gredzeni Zvaigžņu Sirds Mēness Formas Ķērējs Gredzeni, Mēness ir Pieci Norādīja Zvaigzne Mīlestība Puses Sapņu Ķērāju Neto

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spoles spin, reel big game, lietie spole, spin, karpu spoles, ruļļa sālsūdens, zvejas spole sougayilang, fīdera spole, ruļļa surfcast, spin riteņa.

    €8.33 €15.15
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iestatīt Tipu: No
  • Modeļa Numurs: Zelta mēness pentagramma patīk roku darbs, sapnis, neto

Apraksts Šie DIY sapņu ķērājs, kas veic piegādi ir ideāls, lai izveidotu savu dream catchers, jūs varat veikt dažādas krāsas audums un kokvilnas stings, lai palīdzētu jums laikā crafting laiku, wrap tos ap metāla gredzeniem, pēc apdares dream catchers, jūs varat lietot tos sienas karājas dekorācijas, kāzu un mājas dekoru.

Funkcijas

-Krāsa: Zelta

-Materiāls: čuguns

-Izmērs: 20.00X7.00X0.20cm/ 7.86X2.75X0.08in

- M ade no dzelzs materiāla, kas ir izturīgs un vienreizēji, nav viegli pārtraukumu, kas nodrošina jūs ar ilgtermiņa pakalpojumu.

- W ith šie metāla sapnis ķērējs gredzeni, jūs varat veikt delikāts sapnis ķērējs kā nozīmīgs klāt.

- Vai jūs varat izmantot šos sapņu ķērājs gredzeni, lai veiktu dekori dzimšanas dienas svinības, izlaidumi, kāzas, Jaunais Gads, Valentīna Diena, un tā tālāk.

- Virsma ir ļoti gluda, ka nesāpēs jūsu rokās, bērniem draudzīga.Ne fedings, saglabātu tās spīdīgas izskatu uz ilgu laiku.

- Šie macrame gredzeni stīpām ir ideāla, lai padarītu savu dream catchers, jums izmantot dažas krāsains audums, vai kokvilnas aukla, lai rotā šie metāla gredzeniem.

Iepakojuma saraksts

4 x mēness stīpām

4 x sirds stīpām

4 x zvaigznes stīpām

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti