Bezšuvju Shapewear Ķermeņa Veidošana Sievietēm Bodysuit Vēders Kontroles Vēderu Slaidinošu Waist Shaper Acs Elpojošs Pilna Ķermeņa Shapers

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bodycon kleita mini, mens high waist panties, toe shapers, esc novājēšanu, sieviešu shapewear, sēžamvietas lifter, shaper, babydoll lenceria, vidukļa treneris sa, corset sexi.

    €7.80 €14.18
  • Materiāls: Neilona, Spandex
  • Auduma Veids: Broadcloth
  • Biezums: STANDARTA
  • Vienuma Tips: Shapers
  • Shapewear: Bodysuits
  • Zīmola Nosaukums: SLIMBELLE
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vadības Līmenis: Vidēja
  • Dzimums: Sievietes
  • Noliktavas Atrašanās Vieta: Ķīna;Amerikas Savienotās Valstis
  • Apdare: Nav
  • Modeļa Numurs: D0033
  • Godu: laiks, Trenažieru zāle, Āra, Kāzas, puse, Diennakts
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Stils: Atvērt Kājstarpes
  • Krāsa: Melns / Bēšs
  • Priekšrocības: Ultra-plānas mīksta stretch audums
  • Atbalsta Veids: Stieples Bezmaksas
  • Materiālu %: 90% neilons, 10% Spandex

Vidukļa Izmērs( Lūdzu, atzīmējiet savu izmēru,1 inch=2.54 cm)

Izmērs (S): 24"~26"(collas) / 62cm~67cm Izmērs (M): 26"~28"(collas) / 67cm~72cm Izmērs (L): 28"~30"(collas) / 72cm~77cm Izmērs (XL): 30"~32"(collas) / 77cm~82cm Izmērs (2XL): 32~34"(collas) / 82cm~87cm Izmērs (3XL): 34~36"(collas) / 87cm~92cm

Produkta apraksts

90% Neilons,10% Spandex; Elpojošs un mīksts. ❤ Mīksta Elpojošs Acs ❤ -- Tava Vasara Slim Izvēli!Ideāls maisījums no 90% Neilona,10% Spandex, kas nodrošina maigu un elastīgu, lai saspiestu savu ķermeni, tajā pašā laikā.Tas ir viegls, elpojošs un absorbēt sviedri, kas piemērots ikdienas ilgi valkāt.Ultra-plānas auduma padarīt šo bezšuvju shapewear siksna izskatās gandrīz neredzams zem apģērba.Pat vasaras karstuma, jūs varat būt ērti, skaisti!slēgšana ❤ Pārveidot Līknes ❤ -- Vaslanda mežģīnes vēders kontroles bodysuit funkcijas ar stiept ir vērsta uz sievietēm, ar mīlestību rokturi, ļengana kuņģa tauku, sagging gurniem un vienreizējas atpakaļ.Ķermeņa veidošanā shapewear sniegs stingru atbalstu, lai jūsu zaudēt vēdera, lai izveidotu jums slim gluda burvīgs sievišķīgs siluets. ❤ Dubultu Vēders Kontroles ❤ -- Divas x-formas priekšā ir dizaina mērķis midsection, mērķa sabiedrība vēders kontroli, lai uzsvērtu savu dabas līknes.Marles audums, ar multihole var sūkāt jūsu vēdera, saplacināt jūsu bedrains vēdera un redzamā vietā, kā samazināt jūsu vidukļa līniju.Atpakaļ ir arī krusta kapelu, kas palīdz sabiedrība saspringto muguras muskuļi, gludas muguras gabali. ❤ Pārdomāto Dizainu ❤ -- 4 cm platām plecu lencēm nav regulējams, bet tas ir hipoalerģisks līdzeklis, padara to piemērots jūsu ķermeņa labāk.Un nebūs atstāt zīmes uz ādas. 3 rindas Āķi un Acu atvērts kājstarpes konstrukcija viegli, lai jūs, lai iet uz vannas istabu.Dubultā slāņa pie sēžamvietas vīles malu, ir wrap un paceliet gurnus. ❤ Godu ❤ -- Neviens nezinās, jums ir viņiem,bet būs paziņojums jūsu pievilcīgs jaunas līknes.Dāvana, kas ideāli piemērots dāmām, kam patīk rūpēties par savu ķermeņa formu.Jaunas mammas, Mātes Diena dāvanas, valkāt zem bodycon, saspringts, kleita, uzvalks, bikses un svārki.Piemērots kāzas, ballītes, klubu, iepazīšanās, svinības, iepirkšanās, biroja darba un ikdienas valkāšanai. ❤ PĀRLIECINOŠI PAKALPOJUMU ❤ -- Lai kāds būtu jautājums, pirms pārdošanas, jo-pārdošanas un pēc pārdošanas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, un mums būs atrisināt jūsu pieprasījumu, atgriešanas vai kompensācijas, kas ir pieejams, dos jums 100% apmierinātību.Viss jūsu ērtībai un WORRY-FREE PIRKUMU!

Rādīt produktu melna krāsa------------------------------

Parādīt produkta krāsa bēša------------------------------

PLATAS SIKSNAS

Elastīga plata siksna tuvu atbilst jūsu ķermeni un neatstāj pēdas uz jūsu ādu.Atvērts krūtis dizains ļauj jums valkāt savu krūšturis un palīdz paaugstināt jūsu krūts.

SABIEZĒT MALAS

Dloule slāni, pie gūžas malas palīdz pacelt jūsu muca.Un redzēt caur audumu padara jūs izskatās seksīgi un burvīgs.

ATVĒRT KĀJSTARPES

3 rindas ar āķi un acu kājstarpes desin viegli, lai jūs, lai dotos uz tualeti un samazināt enbarrassment bet steigā.

VIEGLS AUDUMS

Stretchy auduma funkcijas, viegls, maigs, elpojošs un ērts.Utral-plānām dizains padara to neredzamas zem jebkura apģērba.

Pakalpojums

Atsauksmes Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums 24 stundu laikā .Piegāde Preces tiks nosūtītas 1 darba dienas laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Atgriešanās Ja jūs jūtaties vīlušies ar objektu esat saņēmis, lūdzu, informējiet mūs, 7 (septiņu) dienu.Wholeseller Par vairumtirgotāja, Mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde par lielāko valsti ar DHL.Tālākpārdevējs Par tālākpārdevējs, mēs varam piedāvāt KRITUMS PIEGĀDE uz jūsu klientu tieši, bez jebkāda mūsu veikalā informāciju.Pakalpojums Lūdzu, rakstiet man, izmantojot ziņu, ja jums ir kādi jautājumi, mēs atbildi jums 24 stundu laikā Ziņojums tiks atbildi 24 stundu laikā ( nedēļas nogale, kas nav iekļauti)

Glebyashin2021-07-13
"Fast compliant not tried"
Vito Camassa2021-06-29
"A little big."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti