10/30/50gab Regulējams Maska Šūšanas gumiju Aukla ar Sprādzi Stretchy Maska Cilpiņu Siksniņa Earmuff Virves DIY, kas veic Piegādi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vadu, shibari, apaļā shoelace, clothesline virvi, 10mm kokvilnas virves, 6mm kokvilnas virves, izšuvumi zelta pavediens, džutas pavedienu, ķīnas vītne, cordon.

    €0.13 €0.16
  • sejas maska, virve: mutes, sejas maska, virve
  • Gumiju, Maska, Virve: Auss Karājas Virve
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • izmērs: 100mm*5mm
  • regulējams maska, virve: valkāt masku, virves
  • Mutes Maska Elasticc: String Maska, Ausu Vads
  • jautāt virves elasticmacrame vadu 5mm: maska, virve auss siksnas virves elastīgs

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Materiāls: chinlon/plastmasas Virve, Krāsa:Kā attēlu Sprādzes Stils:Vītne/Dzīvoklis Platums:5mm / 0.2" Pēc locīšanas Garums:10 cm / 4" Daudzums:10/30/50gab Funkcijas: Šī elastīgā sprādzes joslas, ko izmanto, lai earflap un respiratoru muti-purns maska.Stils plastmasas sprādzi tiks nosūtīta kā jūsu izvēles.Šī maska auss roktura pagarinājumu efektīvi samazina sāpes un spiediena valkā maskas, auss uz ilgu laiku.Komplektā Ietilpst: 50gab Elastīgs Maska Datumi Paziņojums: 1.1 cm=10mm=0.39 collas. 2.Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 3.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.

Pakalpojums:

Piegāde: Summa>100USD Upgarde, lai kuģis ar Express veidā Brīvi,Fedex,UPS,EMS......Cena: Cena nav iekļauta muitas nodoklis, kas ir atkarīgs no jūsu valsts politika, Pēc-pārdošanas Serive: Ja dekorēšana saņemta, ir bojāts, ar kurjeru, un nav saņemt paku vairāk nekā vienu mēnesi, pls, paziņojiet mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai segtu savus zaudējumus.Atsauksmes: Pls dod mums piecu zvaigžņu atgriezenisko saiti un ja jums patīk mūsu apdare.Neatstāj Negatīvas atsauksmes, neprasot mums palīdzēt, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, ja jums ir kādas problēmas.

Evmenovakt2021-03-26
"Excellent quality exceeded my expectations The very reliable seller. Thank you"
Polinavishtal2021-01-27
"Beautiful and bright colors. Arrived in time and form"
Zakiryaky6c2021-01-27
"Very nice everything arrived before the scheduled time."
J Alfaro162021-01-30
"great flexibility and smooth for touch."
Tristram Jeffery2021-02-19
"Some longer than others. Color as in the photo. Very comfortable silicone pins, they don't bother. They are of good quality"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti