350W 25cm Elektriskā Keramikas Riteņu Mašīna Skolas Mācību Keramikas Bārs, Lietošanai Mājas apstākļos

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: māla keramikas rata, bļodā korejiešu, elektriskā podnieka ripu, potteri stūre, keramika rīks, keramikas krūze, bat mitzvah", keramika vinilplašu, keramika stūre, velosipēds tauku ripu.

    €119.39 €131.19
  • Iepakojuma Izmēri (L x W x H): 53 x 40 x 38 cm (22" x 16,1" x 15.7")
  • Bruto Svars: 14.3 kg (31.5 lb)
  • Darba troksnis: 60 dB
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ātrums: 0-300 r/min bezpakāpju

Funkcijas Un Detaļas

【KRĀŠŅS UN PRAKTISKO] aicina - Iedomātā izskatu plus spilgtu krāsu, tas keramika riteņu mašīna pieder pietiekami liela plāksne 25 cm (9.8") diametrs.Mašīna ķermenis ir aerosols, ārstēšanas un kompakta struktūra ar humanizēts dizainu un izcilu detaļas, sniedz jums vairāk patīkamu noskaņojumu.

【ELASTĪGU PIEMĒROŠANU] aicina - Nāk ar pedāli un rokturi, lai iegūtu vairāk bezmaksas pieredzi.Ritenis griežas vienmērīgi, ar zemu trokšņa un tās rotācijas virziens var ieslēgt pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam.

【AUGSTĀKĀS KVALITĀTES] aicina - Kompakta struktūra, maza nospiedumu, labas dubļu aizsargs.Viegla tīrīšana ABS baseinā ir pieņemti, kā arī.Mēs arī nodrošina virkni veidošanas rīkus, lai bezrūpīgi darba procesu.Ietaupot jūsu izmaksas un enerģijas.

【PAREDZĒTAS DROŠĪBAS] aicina - vienfāzes trīs vadu savienojuma ar zemi noplūdes aizsardzības ierīces drošu un uzticamu darbību.Augstas kvalitātes brushless motors ļauj rotācijas ātrums 0-300 apgr. / min.Darbojas stabili tā kā par zemu trokšņu līmeni.

【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina - Spēj veikt mešanas un veidošanas procesus.Piemērots skolas mācību, keramikas bārs un mājas lietošanai, utt.Iespēja satikt vairākumu gan profesionālā, gan amatieru keramikas entuziasti.

25cm Keramikas Riteņu Mašīna, Trauki Keramikas Darbu Keramikas Māla

Šis mazais profesionālo keramikas riteņu mašīna ir īpaši piemērots skolas mācību un keramikas DIY veikalu, lai apmierinātu profesionāļiem un māla entuziasti.Tas ir piemērots arī keramikas trauki mešana un izstrādes procesā, keramikas mācību un izklaides Šī zīmējuma mašīna pieder kompakta struktūra ar skaistu izskatu un aptver nelielu daudzumu jomā.Labas spējas dubļu bloķēt, lai novērstu sajaukšanos haoss.

Lielisks un Praktisks

Elastīgs Pielietojums

Augstākās Kvalitātes

Paredzēti Drošības

Specifikācijas

Nominālais Spriegums: AC 220V

Nominālā Jauda: 350W

Riteņu Diametrs: 25 cm (9.8")

Ātrums: 0-300 r/min bezpakāpju

Pagriezt Virzienā: Pozitīvs/negatīvs

Darba Troksnis:

Bruto Svars: 14.3 kg (31.5 lb)

Iepakojuma Izmēri (L x W x H): 53 x 40 x 38 cm (22" x 16,1" x 15.7")

Iepakojuma Saturs

1 x Keramikas Riteņu Keramikas Mašīna

Veidojot Instrumentu Komplekts

Cristianmedicucv2021-02-04
"Good right and fast"
Mak 1 Sim2021-02-10
"Very fast wysylka, circle good quality. All OK"
Igor Solodyankin2021-03-01
"super machine"
Joe Sada2021-02-02
"Articolo ricevuto nei tempi. Al primo funzionamento però noto subito un sobbalzo nella rotazione che inficia il lavoro al tornio. Contatto il venditore ma non sanno dirmi nulla dopo 15 giorni di sollecito se non propormi un ridicolo rimborso di 9 dollari."
Email Nikk2021-07-22
"Delivery Fast 8 days from Czech Republic to Lithuania. Delivered to the apartment by courier. Two legs were bent. Case Material: 1mm iron, bends with hands :) This iron is bolted with a bearing in a plastic frame and a plastic pulley. Then through the belt connected to the motor. The motor is also attached to 1mm iron body. As a result, the entire design is walking and getting a beat. Pots are impossible to do because there are 0.5-1mm biasing. Electronics, filling, disc and motor are good. The 1mm iron body is bad. If you make the body from the Schweller or thick iron, and to it screw the motor and circle-then everything will work. But for this you need a Turner, a welder and money."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti