Jaunu Marmora Zīmējumu, Rotaslietas Stāvēt Kaklarota, Auskaru Statīvs Statīvs Rotaslietām Statīvs Ziemeļvalstīm Uzglabāšanas Plaukts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: atstarotāju turētājs, fotogrāfija, juvelierizstrādājumu turētāja fotogrāfija, keychains turētāja fotogrāfija, mobilo klipu turētājs, fotogrāfija, kamera auskari fotogrāfija, jewellry auskari fotogrāfija, kristāla bumbu turētājs, fotogrāfija, fona turētājs, fotogrāfija, turētājs l fotogrāfija, paziņojums auskari fotogrāfija.

    €17.23 €21.82
  • Funkcijas: Displeja auskars kartes, Gredzeni, Pulksteņi, Rokassprādzes, mazās rotaļlietas un citus
  • Veids: rotaslietas plaukts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: rotaslietas displejs stāvēt
  • izmērs: 18x6.5x31CM
  • Materiāls: Metāla, Marmora

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Viegli, Lai Saglabātu Rotaslietas Organizē: Ātra piekļuve jūsu auskari, gredzeni, krelles vai rokassprādzes, NAV juceklis vairāk; viegli, lai saņemtu to, kas jums ir nepieciešams, nenoņemot visus jūsu kaklarotas no displeja.

Dekoratīvās Rotas Stāvēt: no marmora un metāla, elegantu izskatu tērpi jebkuru telpu dekori; rotaslietas stāvēt organizētājs komplimentu jebkuru telpu; ideāls rotaslietas organizācijas vai profesionālās displejs.

Koncentrēšanās uz dizainu un kvalitāti, lai uzlabotu jūsu pieredzi.

Un tas kļūs vairāk clic un mūžīgas, ar laiku.

Pret katru tehnoloģisku detaļu skarbi, rūpīgi izvēlēties un pielāgot izejvielām, stāvēt laika pārbaudi.Projekta komanda ir izmēģināts un pārbaudīts katrs materiāls.

Koncentrēšanās uz dizainu un kvalitāti, lai uzlabotu jūsu pieredzi.

Amats: Reklāmas auskars kartes, gredzeni, pulksteņi, rokassprādzes, mazas rotaļlietas un citas rotaslietas

krāsa: bēša/melna balta

Materiāls: metāla

izmērs: 18x6.5x31CM

Iepakojuma Saturs:

1 x Rotaslietas display rack

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti