Bezmaksas Piegāde Mājas Sofa Cover Pilna inclusive Nav elkoņbalsti Sofa Cover tīrtoņa Krāsu Dīvāns Segtu Dīvānu Universālais Vāciņš Mājas Dekoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: inkjet stretch sofa covers, digitālās drukas sofa cover, vintage dīvānu pārvalki, vāks dīvāns, vāks dīvāns ūdensizturīgs, celpa dīvānu pārvalki, stiept slipon dīvānu pārvalki, cantol dīvānu pārvalki, Dīvāna Pārsegs, brūna dīvāna pārsegs.

    €4.37 €6.83
  • Modelis Tips: Cietie
  • Raksts: Plain Krāsoti
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ražošana: Sofa Cover
  • Materiāls: 100% Kokvilna
  • Stils: Mūsdienu
  • Gadījumā Dīvāns: Trīs-seat Sofa
  • Zīmola Nosaukums: OUTAD

Funkcijas: 1. Produkts ir izgatavots no poliestera auduma, kas ir ērts, lai pieskarties, ādai draudzīgs un labu elastību. 2. Videi draudzīga druka un krāsošana ir videi draudzīga un veselīga, nesatur kaitīgas vielas, un nav viegli izgaist. 3. Izmantot vienkrāsainu plaši izmanto mājas laukā.Gultas piederumi, lustras, dīvāni, un pieredzi var izteikt savu unikālu mūsdienu stilu ar liela mēroga krāsas.Apraksts: Šis produkts ir stabils krāsu dīvāns vāciņu, ar dažādu stilu, no kuriem izvēlēties, ar ērti justies un uzticamu kvalitāti.Specifikācijas: Audums: Poliesters Produktu Kategorijas: Dīvāns Segtu Stils: vienkāršas un mūsdienīgas Telpas: dzīvojamā istaba, guļamistaba, kabinets, āra, ēdamistaba, balkons, bērnu istabas, tirdzniecības telpas Produkta izmērs (S): Spilvenu platums: 45-55cm Gulta platums: 90-110cm Dīvāna garums: 180-210cm Atzveltnes augstums: 45-55cm Dīvāna spilvena biezums: 20-30cm Produkta izmērs (L): Spilvenu platums: 55-65cm Atzveltnes augstums: 55-65cm Gulta platums: 115-130cm Dīvāna spilvena biezums: 20-30cm Dīvāns garums 180-210cm Nosaukums: stiept sofa bed cover Svars: 0,5 KG Audums: 92% poliestera šķiedras + 8% spandex Paketē Iekļauts: 1 * Sofa cover Piezīmes: 1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni. 2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti