Bambusa Tējas Jar Uzglabāšanas Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bambusa laukums uzglabāšanas kaste, karstumizturīgs krūze, alva tējas kaste, bambusa tējas kannu, bambusa spice, sakausējuma tējas kaste, jar porcelāna, tējas paplāti, krēms bambusa laivu, kaste tējas.

    €1.95 €3.01
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Bambusa

Apraksts:

Mūsu tējas burka ir gatavotas no dabīga bambusa materiāla, dabiska, droša un izturīga, lai izmantotu.Tas ir praktisks un daudzfunkcionālu izmantošanu, izņemot uzglabāšanai tēju, tas arī varētu būt izmantoti, lai uzglabātu kafijas pupiņas, visu veidu riekstus, garšvielas, un tā tālāk.Tā ir gluda virsma, naudas sodu meistarība un izcilu kvalitāti, šādu jauku tējas traukā, vērts iegādāties, lai jūsu ģimene!

Funkcijas:

Izgatavots no dabīgas bambusa materiāla, videi draudzīgu, drošu, veselīgu un ilgstošu izmantošanu.Ar vāku, tā var aizsargāt tēja no kļūst netīrs vai putekļains, un tas ir arī viegli un ērti izmantot.Izņemot glabāšanai tēja, tas arī var tikt izmantoti, lai uzglabātu kafijas pupiņas, visu veidu riekstus, garšvielas, un tā tālāk.Apaļas formas, gludas virsmas, naudas sodu meistarība un izcilo kvalitāti, ideāls izmantojot mājas virtuve. 5 izmēru mūsu uzglabāšanas pudele ir pieejami, jūs varētu izvēlēties piemērotu vienu, lai saskaņā ar jūsu nepieciešamību.

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Materiāls: Bambuss

Krāsa: Parādīts attēls

Izmēra Iespējas: Apm.Diametrs x Augstums

A Apm. 2.5 x 12cm / 1 x 4.7 collu

B Apm. 3 x 13cm / 1.2 x 0.4 collas

C Apm. 2.5 x 15,5 cm / 1 x 6.1 collu

D Apm. 2.5 x 19cm / 1 x 7,5 cm

E Apm. 2.5 x 23 cm / 1 x 9.1 cm

Svars: Apm. 26g-45g

Paketē Iekļauts:

1 x Bambusa Tējas Jar

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti